עוגיות אריח אגוזי לוז
עוגיות אריח אגוזי לוז יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 527 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 46 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, תמצית vanillan, אגוזי לוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו בראוניז אגוזי לוז, בראוניז שוקולד אגוזים, ו בראוניז שוקולד אגוזי לוז גלם (מתכונים דומים).
הוראות
הכן קרום אגוזי לוז; להפריש.
מערבבים חמאה ושוקולד למחצה בסיר קטן; מניחים מעל חום בינוני-נמוך. מבשלים עד להמסת שוקולד וחמאה, ערבוב עד חלקה. מגניב 10 דקות.
מערבבים קמח ומלח; מערבבים היטב, ומניחים בצד.
מערבבים ביצים וסוכר בקערת ערבוב, ומכים במהירות בינונית גבוהה עם מיקסר חשמלי 3 דקות או עד עבה וחיוור.
מוסיפים תערובת שוקולד מקורר וניל; לנצח היטב.
מוסיפים תערובת קמח, ערבוב טוב. מערבבים בfrangelico.
יוצקים בלילת שוקולד מעל קרום.
אופים ב 350 במשך 32 דקות. (למעלה יופיע סדוק.)
מניחים מחבת על מתלה תיל. מיד לארגן ריבועי שוקולד חלב בשורות על בראוניז לא חתוכים.
מפזרים אגוזי לוז. החום של הבראוניז יהיה חלקית להמיס את ריבועי השוקולד, עוזר להם "פרוסט" את הבראוניז ולהחזיק את האגוזים על גבי. מגניב לחתוך לתוך 16 ריבועים.