עוגיות ארנב שרבוט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות שרבוט ארנב. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 36 . מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 75 קלוריות. אם יש לך קיצור ירקות, קינמון טחון, קרם טרטר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Go חלב חינם יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 23 דקות. מתכונים דומים: עוגיות הדר שרבוט, עוגיות וניל רכות ולעיסות עם שרבוט סוכר, ו עוגיות ארנב & חומוס.
הוראות
מחממים תנור ל 375 F (190 C).תהליך Cinna
ארנבות במעבד מזון עד ריסוק דק מאוד. (זה בסדר אם יש כמה פירורי דגנים גדולים מעט).בקערת ערבוב, קרם קיצור יחד עם 1 ½ כוסות סוכר. מקציפים ביצים עד מעורבב היטב, ומוסיפים וניל.לנפות יחד קמח, קרם טרטר, וסודה לאפייה; לשלב עם דגני הקרקע ומערבבים בהדרגה לתוך החומרים מוקרמים עד מעורבב.עבור עוגיות אלה, עדיף לערבב ביד עם כף עץ מאשר להשתמש מערבל דוכן; העוגיות יהיה הרבה יותר קל texture.In קערה קטנה, לערבב את 3 כפות סוכר 1 כפות קינמון יחד.
מגלגלים בצק לכדורים בגודל אגוז ואז מגלגלים אותם בסוכר קינמון.
מניחים על גיליון עוגיות ungreased, במרווחים 1-2 סנטימטרים זה מזה.
אופים ב 375 F במשך 8 דקות בדיוק. הקצוות צריכים להיות מעט השחמה וחולצות מתחיל להיסדק. עוגיות יהיו שבירות מאוד עד שנקבע; מחבת מקום על מתלה חוט להתקרר, ולאחר מכן להסיר עוגיות עם מרית.עוגיות אלה ישמרו היטב במשך כמה ימים בתוך פח עוגיות סגור היטב — אבל סביר להניח שהם ייאכלו מהר מדי לאחסן!