עוגיות בוטנים פריכות
אם יש לך בערך 45 דקות לבלות במטבח, עוגיות בוטנים פריכות עשויות להיות מתכון צמחוני לקטו אובו אדיר לנסות. מנה אחת מכילה 143 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . תמורת 15 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-24 מנות. הוא עובד היטב כקינוח. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו סודה לשתייה, סוכר חום, תמצית וניל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. רוקה שקדים פריך , פריך בוטנים, פריך, מלוח , פריך ופירות ואגוזים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית בגודל 15x9 אינץ'.
בקערה בינונית קרמים יחד את החמאה והסוכר.
מערבבים פנימה את הביצה והוניל. מנפים יחד את הקמח, הסודה לשתייה והקינמון; מערבבים לתוך התערובת המוקרמת. לאחר מכן מערבבים פנימה 1 כוס מהבוטנים.
מפזרים את התערובת באופן שווה לתוך תבנית האפייה המוכנה.
מפזרים מעל את יתרת הבוטנים.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 25 דקות, עד שהשוליים מתרחקים מדפנות התבנית. מצננים וחותכים לברים.