ניתן להכין את המתכון של עוגיות בייקון, צ'דר ועירית תוך כ-40 דקות . תמורת 37 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 18 מנות עם 234 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -15 גרם שומן כל אחת. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, סודה לשתייה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון של 20% , המנה הזו גרועה למדי. נסו ביסקוויטים בייקון צ'דר עירית , ביסקוויטים צ'דר בייקון , ועוגיות עירית צ'דר בייקון עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים את התנור ל-425 מעלות F. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
12 אונקיות בשר בקר טחון רזה במיוחד
2 עגבניות שזיפים קטנות חתוכות ל-12 פרוסות
16 גבעולים מסלפים, קלופים
2
במחבת עם תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה, מבשלים את הבייקון עד שהוא פריך ושחום.
בעזרת מעבד מזון, חותכן מאפים או קצות האצבעות לשלב את החמאה הצוננת לתוך החומרים היבשים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
8 תפוחי אדמה רדומים גדולים, מקורצפים נקיים
ציוד שתשתמש בו
ביצה בתוספת 1 כף חלב
חותך מאפים
6
מוסיפים את גבינת הצ'דר, עירית טרייה ובייקון מבושל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס גבינת שמנת עירית ובצל למריחה
בייקון מבושל
עירית טרייה
7
מערבבים לפיזור אחיד של החומרים.
8
מוסיפים את החלב ומערבבים רק עד להרטיב. בעזרת 1/2 כוס בצק לכל ביסקוויט ובאמצעות מידה של כוס או כף גלידה, זורקים את הביסקוויטים על תבנית האפייה המוכנה, מרווחים את התלוליות במרחק של כ-2 סנטימטרים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
אריזות מתנה
2/3 כוס גלידת וניל
ביסקוויטים
סרגל אונדס
צלי חלצי חזיר, מכסה שומן נותר על
ציוד שתשתמש בו
סקופ גלידה
2 עגבניות שזיפים קטנות חתוכות ל-12 פרוסות
9
אופים עד שהביסקוויטים מזהיבים מלמעלה, כ-15 עד 20 דקות או עד שהבודק יוצא נקי.
עוגיות בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מתוק מבעבע אינו מציף עוגיות סוכר פשוטות או עוגיות שורט, שרי שמנת מתוקה משלים עוגיות מתובלות, והתווים האגוזים של מדיירה מתאימים לעוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. ה- Barefoot Bubbly Extra Dry עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.