עוגיות ג'ינג'ר
עוגיות ג'ינג'ר הוא צמחוני ומספק כ 60 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 41 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מולסה לא מאובטחת, ציפורן טחון, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 8%. מתכונים דומים: עוגיות ג'ינג'ר ללא ביצים | עוגיות ג' ינג'ר מולסה לעיסה, עוגיות ג'ינג'ר, ו עוגיות ג'ינג'ר.
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח, קינמון, שיני זנגביל; להפריש.
בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף ההנעה, להכות יחד את הסוכר והחמאה במהירות בינונית עד אור ורך, 2 עד 3 דקות, גירוד את הצדדים של הקערה באמצע. לנצח את הביצה ואת מולסה עד בשילוב. להפחית את מהירות המיקסר נמוך בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח, מכות עד בשילוב.
מעבירים את הבצק לקערה נקייה, מכסים בניילון נצמד, ומקררים עד שמצונן היטב, בערך 1 שעה (ועד 24 שעות).
מסדרים את מתלה התנור בעמדה האמצעית. מחממים את התנור ל 177°. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף או מחצלות אפיית סיליקון nonstick; בצד.
מניחים את הסוכר הנוסף לגלגל על צלחת; להפריש.
השתמש כדור גלידה 1 1/2 אינץ ' כדי לגרוף את הבצק, ולהתגלגל לתוך כדורים בין הידיים.
מגלגלים את הכדורים בסוכר למעיל, ומניחים כ -2 סנטימטרים זה מזה על דפי אפייה מוכנים.
אופים סדין אחד בכל פעם, מסובב את הסדין שני שלישים מהדרך בזמן האפייה, עד שהעוגיות הן בצבע חום זהוב עמוק והמרכזים מוצקים, 15 עד 20 דקות.
להעביר את הסדין מתלה תיל להתקרר במשך 10 דקות. השתמש במרית כדי להעביר את העוגיות למדף, ולתת מגניב לחלוטין. המשך לגלגל ולאפות את העוגיות שנותרו באותו אופן.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
מאפייה בברוקלין במשך עשר שנים. ג 'ון עבד ב- " Martha Stewart Living Omnimedia", והפך לשף ראשי ב-2008 באפייה היומיומית. ב-2005, ג ' ון פתח את חברת האפייה SoNo ואת בית הקפה בדרום נורווק, קונטיקט.