קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות ג'ינג'ר

עוגיות ג'ינג'ר
עוגיות ג'ינג'ר הוא צמחוני ומספק כ 60 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 41 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מולסה לא מאובטחת, ציפורן טחון, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 8%. מתכונים דומים: עוגיות ג'ינג'ר ללא ביצים | עוגיות ג' ינג'ר מולסה לעיסה, עוגיות ג'ינג'ר, ו עוגיות ג'ינג'ר.

הוראות

1
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח, קינמון, שיני זנגביל; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קינמוןקינמון
ציפורןציפורן
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף ההנעה, להכות יחד את הסוכר והחמאה במהירות בינונית עד אור ורך, 2 עד 3 דקות, גירוד את הצדדים של הקערה באמצע. לנצח את הביצה ואת מולסה עד בשילוב. להפחית את מהירות המיקסר נמוך בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח, מכות עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
מולסהמולסה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
3
מעבירים את הבצק לקערה נקייה, מכסים בניילון נצמד, ומקררים עד שמצונן היטב, בערך 1 שעה (ועד 24 שעות).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
4
מסדרים את מתלה התנור בעמדה האמצעית. מחממים את התנור ל 177°. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף או מחצלות אפיית סיליקון nonstick; בצד.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
5
מניחים את הסוכר הנוסף לגלגל על צלחת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
6
השתמש כדור גלידה 1 1/2 אינץ ' כדי לגרוף את הבצק, ולהתגלגל לתוך כדורים בין הידיים.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
סקופ גלידהסקופ גלידה
7
מגלגלים את הכדורים בסוכר למעיל, ומניחים כ -2 סנטימטרים זה מזה על דפי אפייה מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
אופים סדין אחד בכל פעם, מסובב את הסדין שני שלישים מהדרך בזמן האפייה, עד שהעוגיות הן בצבע חום זהוב עמוק והמרכזים מוצקים, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
להעביר את הסדין מתלה תיל להתקרר במשך 10 דקות. השתמש במרית כדי להעביר את העוגיות למדף, ולתת מגניב לחלוטין. המשך לגלגל ולאפות את העוגיות שנותרו באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
מריתמרית
10
טעם
11
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
12
מאפייה בברוקלין במשך עשר שנים. ג 'ון עבד ב- " Martha Stewart Living Omnimedia", והפך לשף ראשי ב-2008 באפייה היומיומית. ב-2005, ג ' ון פתח את חברת האפייה SoNo ואת בית הקפה בדרום נורווק, קונטיקט.