עוגיות ג'ינג'ר גדולות ורכות
מתאים ל-12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 285 קלוריות. אם יש לכם סודה לשתיה, ג'ינג'ר טחון, פלפל קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגיות ג'ינג'ר רכות, עוגיות הג'ינג'ר הרכות הטובות ביותר, ו עוגיות ג'ינג'ר גדולות ורכות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. יש מוכן שניים או שלושה יריעות עוגיות גדולות מרופדות קלף או סחף.באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה עד שמנת. הכה בקיצור, ולאחר מכן להוסיף סוכר, 1/4 כוס בכל פעם. תמשיך להכות עוד דקה. מקציפים בביצה, וניל ו molasses.In קערה נפרדת, ביסודיות לערבב יחד את הקמח, סודה, מלח ותבלינים הנותרים.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת החמאה ומערבבים עד מעורבב.צורה בצק לתוך 12 כדורים בגודל שווה (קצת מריר יותר כדורי גולף).
מגלגלים את הכדורים בסוכר נוצץ.
מניחים 3 אינץ ' בנפרד על יריעות עוגיות ואופים גיליון אחד בכל פעם על מדף מרכז התנור במשך 13-15 דקות. עוגיות צריכות להופיע סדוק על גבי אבל עדיין רך מעט.