עוגיות דבש פיניקי (ביסקוויטים)
עוגיות דבש פיניקיות (ביסקוויטים) יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. והוא יספק כ 40 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם תמצית vanillan, גרידת לימון, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגיות דבש פיניקי (ביסקוויטים), עוגיות דבש (עוגיות), ו עוגיות דבש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 204° (200°C / סימן גז
וגריז 2 סדינים עוגיות (מגשי אפייה) עם חמאה. מנפים יחד את הקמח והמלח לקערה גדולה ויוצרים באר במרכז.
מוסיף את הסוכר, שמן, גרידת לימון, וניל. מערבבים את סודה לשתיה לתוך 5 כפות מים בקערה ויוצקים לתוך הבאר. באמצעות כף, בהדרגה לשלב את החומרים יבשים, ולאחר מכן ללוש בעדינות לבצק רך וגמיש, הוספת קצת יותר מים במידת הצורך. שבור חתיכות קטנות של בצק והתגלגל לתוך צילינדרים בגודל האגודל שלך, ולאחר מכן לחץ קלות כדי לשטח.
שים אותם על תבנית אפייה מוכנה, מרווחים היטב זה מזה, ואופים במשך 20-25 דקות, או עד זהב קל.
הסר מהתנור. כדי להפוך את הסירופ, לשים את הסוכר, דבש, ו 1 1/4 כוסות (300 מ " ל / 1/2 ליטר)מים למחבת ולהביא לרתיחה. מרתיחים במשך 5 דקות, ואז להסיר מהחום.
יוצקים תערובת של חלקים שווים שמן זית ותירס לתוך מחבת כבדה לעומק של 3 אינץ '(7.5 ס " מ) ולחמם אותו 191° (190°C), או עד קוביית לחם חומים ב 30 שניות. בזהירות לזרוק קבוצות של העוגיות לתוך השמן החם ומטגנים במשך כמה דקות, עד חום זהוב.
הסר עם כפית מחוררת, לנקז היטב, לרדת לתוך סירופ חם.
תן לספוג סירופ במשך 3-4 דקות.
הסר עם כפית מחוררת, להעביר מגש הגשה, ומפזרים אגוזי מלך קצוצים דק.
Vefa ' S Kitchen by Vefa Alexiadou, published by Phaidon Press, $45.00, www.phaidon.com