עוגיות דבשה מיושנות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות מולסה מיושנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 95 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 72 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-10 דקות. גשו לסופר וקנו דבשה, סודה לשתיה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות תפוח מיושנות, דבשה מיושנת מקומטת, ו עוגת זנגביל מיושנת עם מולסה קצפת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לערבב 1 1/2 כוסות סוכר מגורען, קיצור, מולסה וביצים עד מעורבב היטב. בקערה קטנה, ממיסים סודה לשתייה במים; מערבבים לתוך תערובת דבשה. מערבבים במרכיבי העוגיות שנותרו עד מעורבב היטב. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות.
תנור חום ל 191°. קל גריז גיליון עוגיות. על משטח מקומח, מגלגלים בצק בעובי 1/4 אינץ'.
לחתוך עם מקורבת 2 3/4 אינץ ' חותך עגול (או לחתוך עם מזון נקי יכול עם שני הקצוות הוסרו, כגון בשר חזיר בצורת מלבני ארוחת צהריים יכול).
מקום על 2 סנטימטרים זה מזה על גיליון עוגיות.
אופים 8 עד 10 דקות או עד חום בהיר.
הסר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בסיר 2 ליטר, מפזרים ג ' לטין על מים קרים כדי לרכך; מערבבים ב 1 כוס סוכר מגורען.
חום לרתיחה מתגלגל; להפחית את החום. מבשלים חשפו 10 דקות. בקערה גדולה, מניחים אבקת סוכר ותערובת ג ' לטין חם. הכה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית על 2 דקות או עד קצף.
להוסיף וניל, אבקת אפייה ומלח; להכות על מהירות גבוהה 12 עד 15 דקות או עד פסגות רכות טופס. כפור ישבנים של עוגיות עם ציפוי.
בואו לעמוד עד שהזיגוג יבש, 2 עד 3 שעות, לפני אחסון.