אם 37 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגיות הקומפוסט של Momofuku יכול להיות מרהיב צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 337 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. 19 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך ביצים, סוכר חום, סודה לשתייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות קומפוסט Momofuku מותאמות, מתכון עוגיות הקומפוסט של Momofuku Milk Bar, ו עוגיות קומפוסט.
הוראות
1
במערבל לעמוד עם מצורף ההנעה, חמאת שמנת, סוכרים וסירופ תירס על בינוני גבוה במשך שתיים עד שלוש דקות עד רך צהוב חיוור בצבע. לגרד את הצדדים עם מרית.במהירות נמוכה יותר, להוסיף ביצים וניל לשלב. להגדיל את מהירות ערבוב בינוני-גבוה ולהתחיל טיימר במשך 10 דקות. במהלך תקופה זו גרגרי הסוכר יתמוססו במלואם, התערובת תהפוך לצבע לבן חיוור כמעט והתערובת המוקצפת שלך תכפיל בגודל.כאשר הזמן נגמר, במהירות נמוכה יותר, מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מערבבים 45-60 שניות רק עד הבצק שלך מגיע יחד וכל שרידי מרכיבים יבשים שולבו. אל תתרחק מן המיקסר שלך במהלך תקופה זו או שאתה תסתכן על ערבוב הבצק. לגרד את הצדדים של קערת ערבוב עם מרית. באותה מהירות נמוכה, מוסיפים את תערובת של מרכיבי האפייה האהובים עליכם ומערבבים במשך 30-45 שניות עד שהם מתערבבים באופן שווה לתוך הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
הוסף את המאכלים החטיף האהוב עליך האחרון, חתירה שוב במהירות נמוכה עד שהם פשוט משולבים.באמצעות 6 עוז. סקופ גלידה, בצק עוגיות חלק על קלף מרופד sheetpan.לעטוף בצק עוגיות גורף בחוזקה עם לעטוף פלסטיק לקרר עבור מינימום של שעה אחת או עד שבוע 1. (שמתי ניילון נצמד על תבנית האפייה שלי ותקעתי את כל הדבר במקרר במשך שעה.)לא לאפות את העוגיות שלך מטמפרטורת החדר או שהם לא ישמרו על צורתם.
מרכיבים שתצטרך
כתום וצהוב משחת צבע מאכל
זילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כגון גבינות לטאקו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מחממים את התנור ל 400 F. קח את הפלסטיק את העוגיות שלך ואופים 9 עד 11 דקות. בעוד בתנור, העוגיות יהיה לנפח, פצפוצים spread.At 9 דקות, העוגיות צריך להיות השחמה על הקצוות רק מתחיל חום לכיוון המרכז. השאירו את העוגיות בתנור למשך דקות נוספות אם הצבעים האלה לא מתאימים והעוגיות שלכם עדיין נראות חיוורות וברכות על פני השטח.מגניב את העוגיות לחלוטין על מחבת הסדין לפני העברה לצלחת או מיכל אטום או פח לאחסון. בטמפרטורת החדר, הם יישארו חמישה ימים.