קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות4
מגזין

עוגיות השוקולד הכפולות של אלי קריגר

עוגיות השוקולד הכפולות של אלי קריגר
המתכון של הבראוניז עם השוקולד הכפול של אלי קריגר יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 325 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-34 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו קינוח. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, יוגורט, קמח מאפה דגנים מלאים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פסטה פרימוורה של אלי קריגר, סלט הכרוב הדרום-מערבי של אלי קריגר, ו מטגנים מערבבים ברקת של אלי קריגר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות. מעיל 9-by-13 אינץ צלחת אפייה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה חסינת חום מעל סיר של מים רותחים בקושי, ערבוב מדי פעם; אל תתנו לתחתית הקערה לגעת במים.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
לטאטא את הקמח, קקאו, מלח וסודה לשתייה בקערה בינונית. בקערה גדולה, לטאטא את הביצים וסוכר חום עד חלקה, ולאחר מכן להוסיף את היוגורט, שמן וניל להקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
להקציף בתערובת שוקולד נמס עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מוסיפים את החומרים יבשים ומערבבים עד רק רטוב.
6
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה ומפזרים אגוזי מלך, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
אופים במשך 20 עד 25 דקות, או עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא עם כמה פירורים לחים. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
צילום: קייט סירס
9
מחממים את התנור ל 350 מעלות. מעיל 9-by-13 אינץ צלחת אפייה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה חסינת חום מעל סיר של מים רותחים בקושי, ערבוב מדי פעם; אל תתנו לתחתית הקערה לגעת במים.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
11
לטאטא את הקמח, קקאו, מלח וסודה לשתייה בקערה בינונית. בקערה גדולה, לטאטא את הביצים וסוכר חום עד חלקה, ולאחר מכן להוסיף את היוגורט, שמן וניל להקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
12
להקציף בתערובת שוקולד נמס עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
13
מוסיפים את החומרים יבשים ומערבבים עד רק רטוב.
14
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה ומפזרים אגוזי מלך, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
אופים במשך 20 עד 25 דקות, או עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא עם כמה פירורים לחים. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
צילום: קייט סירס