עוגיות השוקולד הכפולות של אלי קריגר
המתכון של הבראוניז עם השוקולד הכפול של אלי קריגר יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 325 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-34 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו קינוח. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, יוגורט, קמח מאפה דגנים מלאים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פסטה פרימוורה של אלי קריגר, סלט הכרוב הדרום-מערבי של אלי קריגר, ו מטגנים מערבבים ברקת של אלי קריגר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות. מעיל 9-by-13 אינץ צלחת אפייה עם ספריי בישול.
ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה חסינת חום מעל סיר של מים רותחים בקושי, ערבוב מדי פעם; אל תתנו לתחתית הקערה לגעת במים.
לטאטא את הקמח, קקאו, מלח וסודה לשתייה בקערה בינונית. בקערה גדולה, לטאטא את הביצים וסוכר חום עד חלקה, ולאחר מכן להוסיף את היוגורט, שמן וניל להקציף לשלב.
להקציף בתערובת שוקולד נמס עד מעורבב.
מוסיפים את החומרים יבשים ומערבבים עד רק רטוב.
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה ומפזרים אגוזי מלך, אם תרצה בכך.
אופים במשך 20 עד 25 דקות, או עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא עם כמה פירורים לחים. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה לפני חיתוך.
מחממים את התנור ל 350 מעלות. מעיל 9-by-13 אינץ צלחת אפייה עם ספריי בישול.
ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה חסינת חום מעל סיר של מים רותחים בקושי, ערבוב מדי פעם; אל תתנו לתחתית הקערה לגעת במים.
לטאטא את הקמח, קקאו, מלח וסודה לשתייה בקערה בינונית. בקערה גדולה, לטאטא את הביצים וסוכר חום עד חלקה, ולאחר מכן להוסיף את היוגורט, שמן וניל להקציף לשלב.
להקציף בתערובת שוקולד נמס עד מעורבב.
מוסיפים את החומרים יבשים ומערבבים עד רק רטוב.
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה ומפזרים אגוזי מלך, אם תרצה בכך.
אופים במשך 20 עד 25 דקות, או עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא עם כמה פירורים לחים. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה לפני חיתוך.