אם יש לך רסק תפוחים, קמח, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות זנגביל כפולות, עוגיות זנגביל כפולות, ו פעמיים צרות עוגיות ג'ינג'ר.
הוראות
1
כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
2
מערבבים היטב עם מקצף ו-5 מרכיבים הבאים (קמחים דרך ג ' ינג ' ר הקרקע); מערבבים היטב עם מקצף. הפוך היטב במרכז התערובת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג ' ינג ' ר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
שלב 1 סוכר כוס, רסק תפוחים, ואת 4 המרכיבים הבאים (רסק תפוחים דרך וניל).
מרכיבים שתצטרך
רסק תפוחים
וניל
סוכר
4
מוסיפים לתערובת הקמח, ערבוב רק עד לח; מכסים וצוננים בצק לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
5
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
קל מעיל ידיים עם קמח. צורה בצק לתוך 24 כדורים (כ 2 כפות כל; הבצק יהיה דביק).
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
7
מגלגלים כדורים בסוכר 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
גלול
8
מניחים כדורים 2 סנטימטרים זה מזה על גיליונות אפייה מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
9
אופים ב 350 במשך 15 דקות או עד השחמה קלה. מגניב 1 דקה על פאן.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
10
הסר מן פאן; מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
הערה: אלה קופאים היטב.
12
מקום מקורר עוגיות בשקית פלסטיק zip-top חובה כבדה; חנות במקפיא עד 1 חודש. הפשרה בטמפרטורת החדר.