קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 30 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות זנגביל עם זיגוג מלכותי

עוגיות זנגביל עם זיגוג מלכותי
עוגיות זנגביל עם ציפוי מלכותי יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 232 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר חום, קמח, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-30 דקות. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגיות זנגביל עם זיגוג מלכותי, גברים זנגביל מושלם עם זיגוג מלכותי, ו עוגיות סוכר עם זיגוג מלכותי.

הוראות

1
בקערה בינונית, לטאטא את הקמח עם סודה לשתיה, זנגביל, קינמון, allspice, ציפורן ומלח. בקערה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי כף יד, להכות את החמאה עם סוכר קצר וחום במהירות בינונית עד אור ורך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
סוכר חוםסוכר חום
קיצורקיצור
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
ציפורןציפורן
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מוסיפים את המולסה והביצה לתערובת החמאה ומכים עד חלקה. במהירות נמוכה, להכות את החומרים יבשים עד בשילוב. לגרד את הבצק על גיליון גדול של פלסטיק לעטוף וללטף אותו לתוך דיסק. מקררים עד מאוד קר ומוצק, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מולסהמולסה
חמאהחמאה
בצקבצק
עוטףעוטף
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
3
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מקמו את המדפים בשלישים העליונים והתחתונים של התנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
חותכים את הבצק לשניים; לעבוד עם חתיכה אחת בכל פעם ולשמור את השני בקירור. על משטח מקומח קל, לגלגל את הבצק 3/8 אינץ ' עבה. קמח חותכי עוגיות 3 אינץ ' כדי להרתיע את הבצק מלהידבק. להחתים עוגיות קרוב ככל האפשר ולהעביר אותם גיליונות אפייה. לאסוף את השאריות, ללטף אותם לתוך דיסק ולקרר עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים את העוגיות במשך כ 16 דקות, או עד הקצוות הם השחמה קלות; להעביר את המחבתות מלפנים לאחור מלמעלה למטה באמצע אפייה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
תן לעוגיות להתקרר על הסדינים במשך 10 דקות, ולאחר מכן להעביר אותם מתלים חוט מגניב. חזור עם הבצק הנותרים ושאריות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
8
בקערה גדולה, לטאטא את הסוכר ' ממתקים עם חלבוני הביצה עד לחלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
9
מוסיפים את המים ומקציפים עד חלקה. לקשט את העוגיות מקורר עם הדובדבן, באמצעות שקית מאפה עם קצה רגיל קטן או באמצעות מרית אופסט.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציפויציפוי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
שקית מאפהשקית מאפה
מקציףמקציף