עוגיות זנגביל עם ציפוי גבינת שמנת תפוזים
אם יש לכם אבקת אפייה, ביצים, ציפורן טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: עוגת זנגביל כתומה עם ציפוי גבינת שמנת, מאפינס עוגת דלעת עם ציפוי גבינת שמנת תפוזים, ו חטיפי זנגביל עם ציפוי גבינת שמנת.
הוראות
מקציפים סוכר ושמן צמחי במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי 3 דקות או עד חלקה.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים בגזר מגורר וג ' ינג ' ר טרי.
שלב את הקמח כל המטרה ואת 6 החומרים הבאים; בהדרגה להוסיף תערובת ביצים, להכות במהירות נמוכה עד לחלח. מערבבים 1 1/2 כוסות אגוזי פקאן קצוצים.
יוצקים את הבלילה לתוך שימון קל מיניאטורי מאפינס פחיות, מילוי שני שליש מלא.
אופים ב 350 במשך 12 עד 15 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל 5 דקות.
הסר מן המחבת, מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
מורחים צמרות באופן שווה עם ציפוי גבינת שמנת תפוז.