עוגיות זנגביל שוקולד
עוגיות זנגביל שוקולד עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 128 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר חום בתקיפות, סודה לשתייה, שוקולד מריר מתוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגיות זנגביל שוקולד, עוגיות שוקולד צ'יפס ג' ינג'ר-מולסה, ו שמחה לעולם שלך & עוגיות ג'ינג'ר מולסה שוקולד מריר (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את העוגיות: בקערה בינונית, לטאטא את הקמח עם אבקת קקאו, זנגביל, קינמון, ציפורן, סודה לשתיה, אבקת אפייה, ומלח. בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם המשוט, להכות את החמאה מרוכך עם קיצור במהירות בינונית עד התערובת חלקה, על 30 שניות.
מוסיף את הסוכר והכה עד פלאפי, על 2 דקות.
הוסף את הביצה לבלילת העוגיות והכה עד incorporated. היכו את המולסה ואז את השוקולד המומס.
מוסיף את תערובת הקמח בשלוש קבוצות, מכות בין תוספות. מחלקים את הבצק לשלושה חלקים שווים. לעצב כל חלק לתוך דיסק, ולאחר מכן לעטוף כל אחד בניילון לעטוף ולקרר את בצק העוגיות עד צונן, על 2 שעות.
מחממים את התנור ל 177°. קו שני גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף. על משטח עבודה משוריין קלות, לרדד דיסק אחד של בצק 1/4 אינץ ' עבה. באמצעות חותכי עוגיות 4 עד 5 אינץ', לחתוך את הבצק לצורות ולהעביר את דפי האפייה מוכן. אסוף מחדש את שאריות הבצק וחתוך עוד עוגיות.
אופים את העוגיות במשך כ 7 דקות, סיבוב המחבתות באמצע זמן האפייה עד צמרות יבשים.
תן עוגיות להתקרר על המחבתות במשך 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלים חוט להתקרר לחלוטין. חזור על התהליך עם הבצק הנותר.
כדי להפוך את הדובדבן: בקערה בינונית, לשלב את הסוכר ' ממתקים עם ביצה לבן ומיץ לימון לטאטא עד הדובדבן הוא חלק לחלוטין. לגרד את הדובדבן לתוך שקית צנרת מצויד עם קצה קטן. לקשט את העוגיות לפי הצורך.
בואו לעמוד עד הדובדבן מתייבש, כ -30 דקות. אחסן היטב מכוסה במשך 3 ימים.