קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 37 דק.
מנות24
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות חג: בצק אחד, שלוש עוגיות חג

עוגיות חג: בצק אחד, שלוש עוגיות חג
המתכון לעוגיות חג: בצק אחד, שלוש עוגיות חג יכול להיעשות תוך כשעתיים ו-37 דקות . מתאים ל-24 ומחירו 38 סנט למנה מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 3 גרם חלבון , 12 גרם שומן ובסך הכל 284 קלוריות . למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 7 מעריצים. רק כמה אנשים אהבו מאוד את הקינוח הזה. אם יש לכם מלח, שקדים, סוכר גס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי של 0% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מטבל שלוש גבינות מקסיקני , ריבת שלוש פירות יער וסטרומבולי שלוש בשר .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס נטיפי בקר שמור או חמאה מומסת1/4 כוס נטיפי בקר שמור או חמאה מומסת
3
טורפים יחד את הקמח, אבקת האפייה, המלח והציפורן בקערה קטנה. מקציפים את החמאה והסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית-גבוהה עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה, כ-3 דקות במיקסר עומד (רצוי עם חיבור למשוט) או 6 דקות עם מקצף ידני. טורפים פנימה את הביצה והוניל. מנמיכים את המהירות לנמוכה, מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים רק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף ממתקים בגודל רגיל או שווה ערך (עדיף באטרפינגר או סניקרס), כתוש או קצוץ1 חטיף ממתקים בגודל רגיל או שווה ערך (עדיף באטרפינגר או סניקרס), כתוש או קצוץ
חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצותחפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
1 צנצנת (11-3/4 אונקיות) תוספת גלידת פאדג' חמה, מחוממת1 צנצנת (11-3/4 אונקיות) תוספת גלידת פאדג' חמה, מחוממת
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 לימון, קליפה חתוכה לחתיכות1 לימון, קליפה חתוכה לחתיכות
פרוסות וניל מרוסקות (כ-55 פרוסות)פרוסות וניל מרוסקות (כ-55 פרוסות)
ליטר 9 אונקיות נוזלי מים טרייםליטר 9 אונקיות נוזלי מים טריים
נטיפי בקר שמורים או חמאה מומסתנטיפי בקר שמורים או חמאה מומסת
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1 כפית שמן צמחי, לא חובה1 כפית שמן צמחי, לא חובה
2 כוסות (16 אונקיות) שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקת2 כוסות (16 אונקיות) שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקת
4
יוצרים מהבצק בול עץ בגודל 12 אינץ' (קוטר של 2 אינץ') על יריעת ניילון נצמד ומגלגלים בניילון. מצננים את הבצק במקרר למשך שעה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת וסירופ שוקולדקצפת וסירופ שוקולד
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
קרמלים וטוטי רול מידג'סקרמלים וטוטי רול מידג'ס
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
5
חותכים פרוסות בעובי של 1/2 אינץ' מהבול עם סכין חדה ומסדרים על 2 ניירות אפייה גדולים לא משומנים, במרחק של כ-1 אינץ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד ברוקוליני, קצוץ, מולבן, מזועזע במים קרים ומרוקן1 1/2 פאונד ברוקוליני, קצוץ, מולבן, מזועזע במים קרים ומרוקן
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
6
לעוגיות סוכר בסיסיות, מפזרים בנדיבות סוכר גס ואופים 15 דקות או עד להשחמה קלה ותפוחה מעט.
מרכיבים שתצטרך
פזורים צבעוניים, אגוזים קצוצים או קוקוס פתיתיםפזורים צבעוניים, אגוזים קצוצים או קוקוס פתיתים
סוכר גססוכר גס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס נטיפי בקר שמור או חמאה מומסת1/4 כוס נטיפי בקר שמור או חמאה מומסת
7
מצננים על ניירות אפייה במשך 3 דקות, ולאחר מכן מעבירים בעזרת מרית מתכת למדפים להתקררות מלאה.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד ברוקוליני, קצוץ, מולבן, מזועזע במים קרים ומרוקן1 1/2 פאונד ברוקוליני, קצוץ, מולבן, מזועזע במים קרים ומרוקן
1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1
מכינים בצק בסיסי לפי המתכון למעלה, אך מוסיפים את אבקת הקקאו לתערובת הקמח ומקפלים פנימה את האגוזים מיד לאחר ערבוב הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזי לוזליקר אגוזי לוז
קצפת וסירופ שוקולדקצפת וסירופ שוקולד
1 לימון, קליפה חתוכה לחתיכות1 לימון, קליפה חתוכה לחתיכות
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2
אופים 15 דקות ולאחר מכן מצננים על ניירות 3 דקות לפני שמעבירים לרשתות לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס נטיפי בקר שמור או חמאה מומסת1/4 כוס נטיפי בקר שמור או חמאה מומסת
1
מכינים בצק בסיסי לפי המתכון שלמעלה, אך מוסיפים גם את גרידת התפוז וגם השקדים הטחונים כאשר מוסיפים את תערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
גרידה כתומהגרידה כתומה
קצפת וסירופ שוקולדקצפת וסירופ שוקולד
1 לימון, קליפה חתוכה לחתיכות1 לימון, קליפה חתוכה לחתיכות
2
כאשר נוצרות עוגיות, יוצרים שקע קל באמצע וממלאים כל אחת בכפית ריבה. מעל כל אחד מהם קורט טוב של שקדים פרוסים.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
עוגיות סנדוויץ' חמאת בוטנים של חמאת בוטניםעוגיות סנדוויץ' חמאת בוטנים של חמאת בוטנים
3
אופים 20 דקות ולאחר מכן מצננים על ניירות 3 דקות לפני שמעבירים לרשתות לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס נטיפי בקר שמור או חמאה מומסת1/4 כוס נטיפי בקר שמור או חמאה מומסת