עוגיות חג: בצק אחד, שלוש עוגיות חג
המתכון לעוגיות חג: בצק אחד, שלוש עוגיות חג יכול להיעשות תוך כשעתיים ו-37 דקות . מתאים ל-24 ומחירו 38 סנט למנה מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 3 גרם חלבון , 12 גרם שומן ובסך הכל 284 קלוריות . למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 7 מעריצים. רק כמה אנשים אהבו מאוד את הקינוח הזה. אם יש לכם מלח, שקדים, סוכר גס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי של 0% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מטבל שלוש גבינות מקסיקני , ריבת שלוש פירות יער וסטרומבולי שלוש בשר .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים תנור ל-375 מעלות F.
טורפים יחד את הקמח, אבקת האפייה, המלח והציפורן בקערה קטנה. מקציפים את החמאה והסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית-גבוהה עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה, כ-3 דקות במיקסר עומד (רצוי עם חיבור למשוט) או 6 דקות עם מקצף ידני. טורפים פנימה את הביצה והוניל. מנמיכים את המהירות לנמוכה, מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים רק עד לאיחוד.
יוצרים מהבצק בול עץ בגודל 12 אינץ' (קוטר של 2 אינץ') על יריעת ניילון נצמד ומגלגלים בניילון. מצננים את הבצק במקרר למשך שעה.
חותכים פרוסות בעובי של 1/2 אינץ' מהבול עם סכין חדה ומסדרים על 2 ניירות אפייה גדולים לא משומנים, במרחק של כ-1 אינץ' זה מזה.
לעוגיות סוכר בסיסיות, מפזרים בנדיבות סוכר גס ואופים 15 דקות או עד להשחמה קלה ותפוחה מעט.
מצננים על ניירות אפייה במשך 3 דקות, ולאחר מכן מעבירים בעזרת מרית מתכת למדפים להתקררות מלאה.
מכינים בצק בסיסי לפי המתכון למעלה, אך מוסיפים את אבקת הקקאו לתערובת הקמח ומקפלים פנימה את האגוזים מיד לאחר ערבוב הבלילה.
אופים 15 דקות ולאחר מכן מצננים על ניירות 3 דקות לפני שמעבירים לרשתות לצינון מלא.
מכינים בצק בסיסי לפי המתכון שלמעלה, אך מוסיפים גם את גרידת התפוז וגם השקדים הטחונים כאשר מוסיפים את תערובת הקמח.
כאשר נוצרות עוגיות, יוצרים שקע קל באמצע וממלאים כל אחת בכפית ריבה. מעל כל אחד מהם קורט טוב של שקדים פרוסים.
אופים 20 דקות ולאחר מכן מצננים על ניירות 3 דקות לפני שמעבירים לרשתות לצינון מלא.