עוגיות חג המולד
אם יש לך סוכר, קמח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגיות עוגיות עץ חג המולד, עוגיות עץ חג המולד של פקאן, ו עוגיות שזיפים מסוכרים לחג המולד.
הוראות
מקציפים יחד קמח, סוכר ומלח בקערה גדולה; עם חותך מאפה, קוצצים את החמאה עד לתערובת דומה פירורים גסים. מערבבים את תמצית הרום ואת תמצית שקדים לתוך המים בקערה קטנה.
מערבבים לתוך החומרים היבשים, קצת בכל פעם, עד התערובת מחזיקה יחד בכדור כאשר אתה לסחוט אותו.
מניחים את הבצק על משטח עבודה משוריין, ומפזרים קמח; להתגלגל לתוך גיליון 1/4 אינץ ' עבה.
חותכים לצורות עם חותכי עוגיות משוריינות, ומניחים 1 אינץ ' בנפרד על גיליונות אפייה ungreased. מכסים בשכבה של ניילון נצמד, ומקררים למשך 30 דקות.
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
אופים את העוגיות רק עד הקצוות משחימים קלות, 15 עד 18 דקות. אפשר להתקרר על גיליונות במשך 2 דקות לפני הסרת מתלי תיל כדי לסיים קירור. מגניב לחלוטין לפני לקשט.
לקבלת ציפוי, לטאטא את הסוכר של ממתקים וחלב בקערה עד חלקה. אם תרצה, מחלקים את הציפוי לקערות קטנות, וגוונים כל קערה בגוון הרצוי עם צבע מאכל. כפור מקורר לחלוטין עוגיות, ומפזרים נצנצים אכילים לפני ערכות הציפוי.