עוגיות חמאה קצרות קלאסיות ב 4 מרכיבים עם הוסיף 1 וריאציות מרכיב
גשו לסופר וקנו קמח, פקאן, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 4 דקות. נסו מתכונים קלאסיים לחג שנעשו עם מרכיבים קלאסיים! # DiamondNuts, מרשמלו קלאסי, וכמה וריאציות, ו פנקייק 2 מרכיב בריא (Paleo, גלוטן וחלב ללא, ללא סוכר הוסיף) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מוסיף את הקמח, מלח, אבקת סוכר למעבד מזון ודופק לשלב.
מוסיפים את הוניל, את החמאה ואת 1 כפית מים. דופק יחד רק עד הבצק נוצר.
שים את הבצק על גיליון פלסטיק לעטוף לגלגל לתוך יומן, על 2 1/2 אינץ 'בקוטר ו 5 אינץ' ארוך. לסובב בחוזקה כל קצה של לעטוף בכיוונים מנוגדים. צנן את הבצק במקרר לפחות 30 דקות.
פרוס את היומן לדיסקים עבים 1/3 אינץ'. סדר על יריעות עוגיות nonstick, קלף מרופד או סחף מרופד גיליונות אפייה, 2 אינץ ' זה מזה.
אופים עד הקצוות הם רק חום בהיר, על 12 עד 14 דקות, סיבוב המחבתות חצי דרך בתהליך האפייה.
הסר מהתנור ולתת להתקרר על יריעות העוגיות במשך 5 דקות.
להעביר מתלים תיל מגניב עד טמפרטורת החדר. תהנו!
דופק יחד את התה עם הקמח והמלח במעבד מזון רק עד התה הוא בחתיכות קטנות מופץ באופן שווה ברחבי הקמח. לאחר מכן מוסיפים את אבקת הסוכר, וניל, את החמאה ואת 1 כפית מים. המשך כפי שהורה לעיל.
דופק את הפקאנים הקלויים והקצוצים לתוך הבצק ולאחר מכן לעצב לדיסק עגול שטוח. לעטוף בניילון נצמד ולאוורר במשך 1 שעה. על משטח קמח מאובק, מגלגלים את הבצק לבערך 1/3 אינץ'. (אם הבצק קשה מדי לגלגל או מתחיל להיסדק, תן לו לנוח בטמפרטורת החדר במשך כמה דקות עד גמיש.) עם סכין חדה, לחתוך את הבצק לצורות מלבן על 1 על ידי 3 אינץ'. סדר על דפי אפייה מוכנים ופעל לפי הוראות הבישול כמו לעיל. אבק מקורר מעט עוגיות עם אבקת סוכר דרך מסננת רשת בסדר.