עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד
אם יש לכם וניל, תערובת מקורית, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת לא משהו. נסו מוות על ידי חמאת בוטנים: עוגיות חמאת בוטנים עם שוקולד חמאת בוטנים כוסות, עוגיות חמאת בוטנים עם חמאת בוטנים מלא שוקולד צ'יפס, ו עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. בקערה גדולה, מערבבים חלב וחמאת בוטנים עד חלקה. מערבבים תערובת ביסקוויק וניל.
לעצב בצק לכדורים 1 1/4 אינץ'.
מניחים את צד הסוכר 2 סנטימטרים זה מזה על סדינים עוגיות ungreased.
אופים 8 עד 10 דקות או עד תחתית של עוגיות רק להתחיל חום. מיד לחץ על ממתקים שוקולד לתוך גבי כל עוגייה.
הסר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור.