עוגיות חמאת בוטנים שוקולד
עוגיות חמאת בוטנים שוקולד עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 360 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 41 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו סוכר, קמח לחם, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו חמאת בוטנים בננה קאפקייקס עם שוקולד מוקצף חמאת בוטנים גנאש, חמאת בוטנים קרם קאפקייקס עם שוקולד חמאת בוטנים גנאש, ו עוגיות חמאת בוטנים שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 12 כוסות מאפין בגודל סטנדרטי עם ספינות נייר.
מניחים שוקולד וקקאו בקערת ערבוב ושופכים את הקפה החם מעל.
להקציף עד אז חלקה cool.In קערה נוספת, לערבב את הקמח, סוכר, מלח וסודה לשתייה יחד, להפריש.
להקציף שמן, ביצים, חומץ ווניל לתערובת שוקולד מקורר עד חלקה, ולאחר מכן מערבבים בתערובת הקמח. מחלקים את הבלילה בין כוסות האפייה.
אופים 17-19 דקות, עד cupcakes נקבעים ופשוט המשרד למגע. מגניב לגמרי על המדף.הבא בתור, תכין את הגנאש. זה צריך זמן להתקרר, אז אני אוהב לעשות את זה בשלב מוקדם.
מחממים את השמנת בכוס מדידה בטוחה למיקרוגל (אני משתמש 2 Pyrex כוס) רק עד שהוא מתחיל לרתוח.
מוסיפים את השוקולד קצוץ דק ומערבבים.
בואו לשבת כמה דקות, ואז לערבב שוב עד שוקולד נמס לחלוטין תערובת חלקה. מערבבים את החמאה הריכה.
בואו להתקרר במשך כ 10 דקות, ואז לשפוך לתוך שקית מאפה או שקית הקפאה חובה כבדה ולתת מגניב להתעבות.הפוך את מילוי חמאת בוטנים, לשלב את החמאה חמאת בוטנים ופעימה עד שמנת.
מוסיף את הסוכר של קונדיטור בהדרגה, פועם עד מעורב היטב, ולאחר מכן להוסיף את המלח, וניל ושמנת ופעימה עד חלקה.לגלף באר קטנה בכל עוגה ולמלא עם מילוי חמאת בוטנים. אתה יכול כפית אותו או צינור זה מתוך מקפיא חתוך bag.At נקודה זו גנאש צריך להיות מגניב מעט עבה. אם זה לא, לזרוק אותו במקרר במשך כ -10 דקות. לגזור את קצה שקית לקשט (או שקית מקפיא) צינור גנאש על הקאפקייק.צינור או כפית מעט חמאת בוטנים במרכז.