עוגיות טביעת אצבע
עוגיות טביעת אצבע עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. צופה הדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 181 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם ביצה, תמצית ונילן, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים כף ציון של 14%. נסו עוגיות טביעת אצבע תאנה, עוגיות טביעת אצבע, ו עוגיות טביעת אצבע ריבה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס ומרפדים שני ניירות אפייה גדולים בנייר אפייה. בעזרת מערבל חשמלי במהירות בינונית מקציפים חמאה וסוכר עד שהם תפוחים, כ -3 דקות. מקציפים חלמון ביצה (מילואים לבן) וניל. מנמיכים את המהירות לנמוכה ומקציפים פנימה קמח ומלח. ממשיכים לערבב עד שהבצק מתאחד בכדור.
בקערה מערבבים אגוזי מלך וסוכר.
מרדדים בצק לכדורים בגודל 1 אינץ', טובלים כל אחד מהם בחלבון ביצה, ואז מגלגלים בתערובת אגוזים, הופכים למעיל.
מעבירים לסדיני אפייה. באמצעות האצבע שלך, לעשות הזחה עמוקה במרכז של כל כדור.
מעבירים מחבתות למקרר; צמרמורת 20 דקות.
מרכז מילוי של כל עוגייה עם כמה ריבה (לא תמלא יותר מדי או ריבה תדלוף החוצה).
אופים, סדינים מסתובבים באמצע הדרך, עד שהעוגיות מזהיבות, בערך 10 דקות.
מניחים להתקרר במשך 5 דקות על ניירות אפייה על מדפי תיל, ואז מעבירים עוגיות למתלים להתקררות.