עוגיות טיפה כתומות IV
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות טיפה כתומות IV. מתכון זה מספק 72 מנות. עם 68 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך אבקת אפייה, סוכר, סוכר ממתקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. נסו עוגיות טיפה כתומות אני, עוגיות טיפה כתומות IV, ו עוגיות טיפה כתומות II (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בקערה בינונית, שמנת יחד את המרגרינה, סוכר ושמנת חמוצה עד חלקה. הכה את הביצים אחד בכל פעם, ולאחר מכן מערבבים 3 כפות גרידת תפוזים.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח; מערבבים לתוך תערובת הסוכר לסירוגין עם מיץ תפוזים 2/3 כוס. זרוק על ידי כפית מלאה על גבי סדינים עוגיות ungreased.
אופים במשך 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה במשך 2 דקות לפני הסרת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין. בקערה קטנה, מערבבים יחד את המרגרינה המומסת, הסוכר של הקונדיטוריה ו 1 כף גרידת תפוזים.
מערבבים הנותרים מיץ תפוזים ב 1 כף בכל פעם עד עקביות הרצוי הוא הגיע.