עוגיות כפית: לוסיקקלייבט (פינלנד)
עוגיות כפית: לוסיקקלייבט (פינלנד) עשוי להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מתכון זה מכין 32 מנות עם 108 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, תמצית ונילן, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 8%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו עוגיות כפית, אפריקוסיבויליפה - כריך משמש חם (פינלנד), ו עוגיות כפית חמאה חומה עם ריבה (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 325 מעלות פ.מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה או מחצלות אפייה מסיליקון.
ממיסים את החמאה בסיר קטן עם תחתית כבדה על אש בינונית. ממשיכים לבשל, מסתחררים את התבנית מדי פעם, עד שהחמאה משחימה קלות ומריחה מעט אגוזי, בערך 15 דקות.
מעבירים את החמאה לקערה בינונית-הקפידו לקבל את כל החלקים החומים הטעימים-ומצננים מעט.
בינתיים מקציפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח בקערה בינונית אחרת.
מקציפים את החלמון, הסוכר והווניל לחמאה החומה שהתקררה.
מערבבים את החומרים היבשים לתערובת החמאה ליצירת בצק אחיד אך פירורי שנראה כמו חול רטוב.
לגרוף את הבצק עם כפית קטנה (מהסוג שאתה מגדיר את השולחן עם, לא אלה שאתה מודד עם). כף רוק בעדינות קדימה ואחורה לצד הקערה, אורזת את הבצק לכף, ואז מגרדת / מחליקה את הכף אל פנים הקערה להכנת עוגיות בצורת כף. גזרו עודפי בצק בעזרת האצבעות והחליקו החוצה אל המחבתות המוכנות, תוך שמירה על צורתן. (נסה לוודא שאתה יוצר מספר זוגי של עוגיות, מאז כריך אלה יחד.)
אופים עוגיות עד להשחמה בלבד, בערך 12 עד 15 דקות. מצננים כמעט לחלוטין על ניירות האפייה, ואז מעבירים עוגיות למתלה להתקררות.
כאשר מגניב, להפיץ 1/2 כפית ריבה על הצד השטוח של עוגיה, ולאחר מכן כריך יחד עם עוגיה שנייה. חזור על הפעולה עד שכל העוגיות עמדו בהתאמה שלהן. אבק קלות את העוגיות בסוכר הקונדיטורים.
טיפים לאופים עסוקים: ניתן להכין את הבצק מספר שעות קדימה ולאחסן בטמפרטורת החדר. להקפיא חצי עוגיות אפויות עטופות בחוזקה בניילון נצמד, ואחריו רדיד אלומיניום עד 2 שבועות. כאשר מוכן לשרת, להפשיר בטמפרטורת החדר להרכיב לפי הצורך. אחסן כריכים בכלי אטום עד 3 ימים. אין לאחסן עם עוגיות פריכות, שכן לחות מהריבה תרכך את המרקם של עוגיות פריכות אחרות.