קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות כריך שוקולד חמאה

עוגיות כריך שוקולד חמאה
עוגיות כריך שוקולד חמאה הוא צמחוני קינוח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 252 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חמאה, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות סנדוויץ ' עוגיות חמאה זנגביל בתוספת מסגיר # CHIPITS, עוגת גלידת שוקולד-צ'יפס עם רוטב חמאה, ו עוגיות שוקולד חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את העוגיות: בקערה גדולה, לטאטא את הקמח עם אבקת קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. במערבל חשמלי עומד מצויד עם המשוט, קרם את החמאה עם הסוכר עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
אבקת קקאואבקת קקאו
עוגיותעוגיות
חמאהחמאה
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מוסיפים את הביצה והוניל ומכים עד מעורבב. לנצח את החומרים יבשים במהירות נמוכה. לגרד את הבצק וללטף אותו לשני דיסקים 6 אינץ'. עוטפים את הבצק בפלסטיק ומקררים למשך 30 דקות, או עד שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
בצקבצק
עוטףעוטף
ביצהביצה
3
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
תן לבצק להתרכך בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות. על משטח מקומח קל, מגלגלים דיסק 1 של בצק לעובי 1/4 אינץ ' מצומצם. באמצעות מקלף 3 אינץ עגול או מרובע עוגייה, לחתוך כמה שיותר עוגיות ככל האפשר ולהעביר אותם 2 גדול ungreased אפייה גיליונות. אסוף את השאריות, לחץ עליהם יחד ולהירגע לזמן קצר עד המשרד מספיק כדי להתגלגל.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
חותך עוגיותחותך עוגיות
5
מרדדים את השאריות ולחתוך יותר עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
גלולגלול
6
אופים את העוגיות על המדפים התחתונים והאמצעיים של התנור במשך 12 דקות, או עד שהם נפחו והחלק העליון נראה יבש.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
תן מגניב במשך 5 דקות על הסדינים, ולאחר מכן להעביר את העוגיות מתלה חוט להתקרר לחלוטין. חזור עם הדיסק השני של בצק עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיותבצק עוגיות
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
8
הפוך את המילוי: בסיר בינוני, לשלב את הסוכר החום עם השמנת ו 4 כפות של החמאה ולהביא לרתיחה. מבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד סירופ, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
הסר מהחום ולתת מגניב עד מעובה ובקושי חם למגע, על 15 דקות.
10
מעבירים לקערה בינונית ומכים ב 4 כפות הנותרים של חמאה, הסוכר של ממתקים ואת הבורבון עד המילוי הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
בורבוןבורבון
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
מסדרים חצי מהעוגיות על משטח עבודה, צמרות למטה. סקופ 1 כף של מילוי חמאה לתוך המרכז לכסות עם העוגיות שנותרו, צמרות למעלה; לחץ בעדינות כדי ליצור כריכים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמאהממתק חמאה
עוגיותעוגיות
12
מעבירים את העוגיות למגש ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
13
הפוך קדימה: עוגיות כריך ניתן לאחסן במיכל אטום עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות סנדוויץעוגיות סנדוויץ