עוגיות כריך שוקולד חמאה
עוגיות כריך שוקולד חמאה הוא צמחוני קינוח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 252 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חמאה, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות סנדוויץ ' עוגיות חמאה זנגביל בתוספת מסגיר # CHIPITS, עוגת גלידת שוקולד-צ'יפס עם רוטב חמאה, ו עוגיות שוקולד חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את העוגיות: בקערה גדולה, לטאטא את הקמח עם אבקת קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. במערבל חשמלי עומד מצויד עם המשוט, קרם את החמאה עם הסוכר עד רכות.
מוסיפים את הביצה והוניל ומכים עד מעורבב. לנצח את החומרים יבשים במהירות נמוכה. לגרד את הבצק וללטף אותו לשני דיסקים 6 אינץ'. עוטפים את הבצק בפלסטיק ומקררים למשך 30 דקות, או עד שהוא מתקרר.
תן לבצק להתרכך בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות. על משטח מקומח קל, מגלגלים דיסק 1 של בצק לעובי 1/4 אינץ ' מצומצם. באמצעות מקלף 3 אינץ עגול או מרובע עוגייה, לחתוך כמה שיותר עוגיות ככל האפשר ולהעביר אותם 2 גדול ungreased אפייה גיליונות. אסוף את השאריות, לחץ עליהם יחד ולהירגע לזמן קצר עד המשרד מספיק כדי להתגלגל.
מרדדים את השאריות ולחתוך יותר עוגיות.
אופים את העוגיות על המדפים התחתונים והאמצעיים של התנור במשך 12 דקות, או עד שהם נפחו והחלק העליון נראה יבש.
תן מגניב במשך 5 דקות על הסדינים, ולאחר מכן להעביר את העוגיות מתלה חוט להתקרר לחלוטין. חזור עם הדיסק השני של בצק עוגיות.
הפוך את המילוי: בסיר בינוני, לשלב את הסוכר החום עם השמנת ו 4 כפות של החמאה ולהביא לרתיחה. מבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד סירופ, על 2 דקות.
הסר מהחום ולתת מגניב עד מעובה ובקושי חם למגע, על 15 דקות.
מעבירים לקערה בינונית ומכים ב 4 כפות הנותרים של חמאה, הסוכר של ממתקים ואת הבורבון עד המילוי הוא רך.
מסדרים חצי מהעוגיות על משטח עבודה, צמרות למטה. סקופ 1 כף של מילוי חמאה לתוך המרכז לכסות עם העוגיות שנותרו, צמרות למעלה; לחץ בעדינות כדי ליצור כריכים.
מעבירים את העוגיות למגש ומגישים.
הפוך קדימה: עוגיות כריך ניתן לאחסן במיכל אטום עד 1 שבוע.