עוגיות ליים וקמח תירס עם זיגוג הדר
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? עוגיות סיד וקמח תירס עם זיגוג הדר יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 265 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא גרידת ליים, קמח תירס, גרידת ליים, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ שעה ו-59 דקות. נסו עוגת ליים ואשכולית עם זיגוג הדר, עוגיות ליים קמח תירס, ו עוגיות ליים קמח תירס (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: חותך עוגיות עגול 3 אינץ
עבור העוגיות: קו גיליון אפייה עם אניה סיליקון או נייר קלף. תניח בצד.
במעבד מזון, דופק יחד את החמאה, סוכר, גרידת ליים עד בשילוב.
מוסיפים את הביצה, מיץ לימון, וניל. תהליך עד חלקה.
מוסיפים את קמח האורז, קמח תירס, אבקת אפייה ומלח. תהליך עד התערובת יוצרת בצק.
מניחים את הבצק על משטח מקומח קלות ולשים במשך 20 שניות. יוצרים את הבצק לכדור, עוטפים בפלסטיק, ומקררים במשך 20 דקות.
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 350 מעלות F. קמח קל משטח עבודה.
חותכים את הבצק לשניים ומגלגלים כל חתיכה למעגל בקוטר 9 אינץ', בעובי של 1/4 אינץ'. באמצעות חותך עוגיות עגול 3 אינץ', לחתוך את הבצק לתוך 10 עיגולים ולסדר על תבנית אפייה מוכנה. אסוף כל פיסת בצק, ללוש יחד, ולהתגלגל עד 1/4 אינץ ' עבה.
חותכים 2 סיבובים נוספים של בצק ומניחים על תבנית האפייה.
אופים עד זהב בהיר סביב הקצוות, 15 עד 20 דקות. מגניב במשך 10 דקות ולהעביר מתלה קירור להתקרר לחלוטין, על 15 דקות.
עבור זיגוג: בקערה בינונית, לטאטא יחד את אבקת הסוכר, גרידת ליים, ומיץ לימון עד חלקה.
מורחים על 1 כפית של זיגוג על כל עוגייה עוזב, גבול 1/4 אינץ ' מסביב לקצה. אפשר זיגוג להקשיח במשך כ 45 דקות לפני ההגשה.