עוגיות לינזר
עוגיות Linzer הוא צמחוני קינוח. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 155 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תמצית vanillan, מיץ לימון, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכון זה של Allrecipes יש 78 אוהדים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו Linzer Augen (עיני Linzer Aka Linzer טארטים או עוגיות Linzer), עוגיות לינזר, ו עוגיות לינזר (מתכונים דומים).
הוראות
לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח; להפריש. בקערה בינונית, שמנת יחד את החמאה, סוכר חום וקינמון עד אור ורך. מקציפים את גרידת הלימון, ביצה ווניל.
מערבבים בכוס 1 של שקדים קצוצים, ולאחר מכן מערבבים את החומרים מנופים. לחץ 2/3 מהבצק לתחתית תבנית אפייה משומנת או קלף מרופדת 8x8 אינץ'.
מגלגלים את החלק הנותר בין שתי חתיכות של נייר שעווה, החוצה לריבוע 8 אינץ'. מקררים את כל הבצק לפחות 2 שעות.
בעוד הבצק מתקרר, מניחים את משמשים לסיר קטן עם מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה ומבשלים שלוש דקות.
הסר מהחום והנח בצד להתקרר.
מסננים את הנוזל העודף מן משמשים ומערבבים את הריבות ומיץ לימון.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מורחים את מילוי משמש באופן שווה על הקרום הצונן, משאיר גבול 1/4 אינץ ' על הקצוות.
חותכים את ריבוע הבצק הצונן לרצועות 1/2 אינץ'.
מניחים את הרצועות על המילוי בעיצוב סריג. לקצץ קצוות כדי להתאים ולחץ על הקצוות לתוך הגבול.
מברישים את החלק העליון עם ביצה לבן ואז מפזרים שקדים קצוצים הנותרים וסוכר גס.
אופים במשך 15 עד 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד המילוי הוא מבעבע והקרום הוא חום זהוב. אפשר להתקרר לחלוטין לפני חיתוך לריבועים.