קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 18 דק.
מנות40
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות לינזר

עוגיות לינזר
מתכון עוגיות לינזר יכול להתבצע בערך 2 שעות ו 18 דקות. והוא מתאים להגשה ל 40 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 272 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם יש לכם שקדים, חמאה, שימורי פטל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 17%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: לינזר אוגן (עיני לינזר הלא הן טארטות לינזר או עוגיות לינזר), עוגיות לינזר, ו עוגיות לינזר.

הוראות

1
מקם מתלים בשליש התחתון והעליון של התנור ומחמם מראש ל -350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את השקדים והפקאנים על תבנית עם נייר אפייה; טוסט על מתלה התנור העליון עד להשחמה קלה וריחנית, כ-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מניחים להתקרר ואז דופקים במעבד מזון עם 1/4 כוס סוכר מגורען עד לטחינה דקה. (אל תעבדו יתר על המידה או שהתערובת תהפוך לעיסה.) כבה את התנור.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הקציפו את הקמח, הקינמון, הל והמלח בקערה בינונית. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
בעזרת מיקסר מקציפים בקערה גדולה את החמאה ואת 1 1/4 כוסות הסוכר הנותרות עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית. מקציפים פנימה את תמצית הווניל, החלמונים וגרידת הלימון והתפוז; מוסיפים את האגוזים הטחונים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
גרידה כתומהגרידה כתומה
זנים של פטריותזנים של פטריות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
קליפות מלימוןקליפות מלימון
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מוסיפים את תערובת הקמח, מערבבים רק עד להטמעה (אל תערבבו יתר על המידה). מחלקים את הבצק ל -2 חלקים; מניחים 1 חתיכה בין 2 גיליונות נייר קלף מקומחים קלות ומגלגלים לריבוע בגודל 14 אינץ', בעובי של כ-1/4 אינץ'. חוזרים על הפעולה עם חתיכת הבצק השנייה. מקררים את שני המלבנים, מכוסים בסדינים קלף, עד המשרד, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
7
מחממים תנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
חותכים את הבצק ללבבות בעזרת חותך עוגיות בצורת לב בגודל 2 1/4 עד 2 1/2 אינץ'. בעזרת חותך קטן יותר בצורת לב (בערך 1 1/2 אינץ'), גזרו את המרכזים ממחצית העוגיות (תוכלו לגלגל מחדש את המרכזים והשאריות).
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
9
מניחים את העוגיות, במרחק של כ -1 אינץ ' זה מזה, על ניירות אפייה ואופים 2 גיליונות בכל פעם עד שהקצוות מזהיבים, 12 עד 15 דקות, ומסובבים את הסדינים באמצע הדרך. מצננים על מתלי תיל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מנפים סוכר של קונדיטורים מעל העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
11
מורחים 1 כפית משמר פטל באופן שווה על כל עוגיית לב שלמה, ומשאירים גבול קל סביב הקצה; למעלה עם עוגיות הלב החתוכות.
מרכיבים שתצטרך
שימורי פטלשימורי פטל
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
12
צילום: אלן פן

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו., יציאה, Moscato Dasti

עוגיית לינצר עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "