עוגיות מאפייה של מיני מעתיקות חתולים
אם יש לכם כל מטרה קמח, סודה לשתייה, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו מיני ומיקי מאוס עוגיות אוריאו פופס, אצוות מוק (חתול עותק אצווה רך), ו מאפינס עוגת שוקולד כפולה (מתכונים דומים).
הוראות
אין לחמם תנור עדיין כי הבצק דורש מצמרר.קרם החמאה והסוכרים שניהם באמצעות מהירות גבוהה של מיקסר חשמלי. & גרד bowl.In קערה שנייה, מערבבים יחד את הביצה, המים והוניל.
מוסיפים את תערובת הביצים לתערובת הסוכר ומכים רק עד מעורבב. לגרד שוב את הצדדים של הקערה. מערבבים היטב את המלח, סודה לשתייה וקמח.
מוסיפים לבצק ומערבבים עד שהוא כמעט מעורבב.
מוסיפים את הצ ' יפס והממתקים וממשיכים לערבב עד שתערובת הקמח נעלמת.לגרוף את הבצק לתוך 4 סקופים גדולים. צ ' יל הסקופים במשך כמה שעות על צלחת.מחממים תנור ל 400 מעלות F.
אופים את העוגיות. מחסנית שני יריעות עוגיות על גבי אחד את השני. הגדר את קובצי ה-cookie כמה סנטימטרים זה מזה בגיליון העליון.
שים את העוגיות בתנור, להפחית את החום ל 350 מעלות F ואופים במשך 15 דקות. תוציא את הסדין מהתנור. באמצעות מרית, לדחוף את העוגיות פנימה כדי להפוך אותם שמנים יותר (גבוה יותר, פחות רחב). חזור לתנור ואפה לעוד 3-5 דקות או עד שעוגיות מופיעות רק להגדיר. אל תבשל יותר מדי!
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך כמה שעות בטמפרטורת החדר.
העברה למקפיא ומקפיא לפחות שעה או עד מוכן לשרת. הפשרה והגשה.