קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגיות מוות על ידי שוקולד

עוגיות מוות על ידי שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל בראוניז מוות על ידי שוקולד. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 338 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. גשו לסופר וקנו ביצים, קמח, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו מוות על ידי עוגיות שוקולד, מוות על ידי שוקולד, ו מוות על ידי שוקולד IV (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°. התאם מתלה תנור למצב בינוני נמוך יותר.קו 8 אינץ ' מרובע מתכת תבנית אפייה עם נייר רדיד או קלף.שים שוקולדים, חמאה, וקפה/אספרסו מיידי בקערה בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל על גבוה, ערבוב כל 30 שניות, עד שוקולד הוא כמעט נמס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מזון גזם לתינוקות1/2 כוס מזון גזם לתינוקות
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הסר מהמיקרוגל, ומערבבים להמיס חתיכות שנותרו של שוקולד. לחלופין, אתה יכול להמיס את משולבת choco / חמאה / קפה על מחבת של מים רותחים: לשים קערה חסינת חום על מחבת של מים רותחים, לוודא את התחתית של הקערה לא לגעת במים, ומערבבים עד שהכל נמס.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר מהחום.
4
לטאטא סוכר, מלח, אבקת אפייה, ותמציות לתוך תערובת השוקולד. ואז לטאטא את הביצים, אחד בכל פעם, ערבוב כל אחד לחלוטין לפני הוספת הבא. לאחר הוספת הביצים, לטאטא את התערובת עד חלקה מבריק.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
להוסיף קמח; להקציף עד רק incorporated. אל תגזים. מערבבים את האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
יוצקים הבלילה לתוך המחבת מוכן; לשטח את החלק העליון עם מרית.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
אופים עד קיסם דקר לתוך המרכז יוצא עם פירורים רטובים, 55 עד 65 דקות. (אם התנור שלך ידוע לשמצה התחממות יתר, להתחיל לבדוק סביב 45 דקות.) בראוניז מגניב במחבת על מתלה תיל. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להשתמש בנייר כסף או קלף כדי למשוך את הבראוניז מחבת. בראוניז מגניבים לגמרי על המדף, לפחות 3 שעות. תהיה סבלני, או שהבראוניז לא יחתכו לריבועים נחמדים ויהיה לך בלגן ביד. …
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
תחתוך ותהנה!!!