עוגיות מייפל-שיבולת שועל
עוגיות מייפל-שיבולת שועל יכול להיות רק סקוטי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 14 מנות. מנה אחת מכילה 537 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו ביצים, סירופ מייפל, סוכר ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד הכי טוב כמו ארוחת בוקר, והוא נעשה בערך 50 דקות. נסו עוגיות מייפל-שיבולת שועל, עוגיות שיבולת שועל מייפל, ו עוגיות שיבולת שועל מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F. בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף משוט, לשלב את הקמחים, שיבולת שועל, אבקת אפייה, סוכר ומלח. מערבבים את החמאה הקרה במהירות הנמוכה ביותר ומערבבים עד שהחמאה נמצאת בחתיכות בגודל אפונה.
מערבבים את חלב החמאה, סירופ מייפל וביצים ומוסיפים במהירות לתערובת הקמח והחמאה.
מערבבים עד רק מעורבב. הבצק עשוי להיות דביק.
לזרוק את הבצק החוצה על משטח משוריין היטב ולהיות בטוח שזה משולב. קמח את הידיים ואת מערוך לגלגל את הבצק 3/4 עד 1 אינץ ' עבה. אתה צריך לראות גושי חמאה בבצק.
חותכים לתוך סיבובים 3 אינץ ' עם חותך רגיל או מחורץ ומניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף.
מברישים את החלק העליון עם שטיפת ביצים.
אופים במשך 20 עד 25 דקות, עד צמרות הם פריך ואת הקרביים נעשים.
כדי להפוך את זיגוג, לשלב את הסוכר של ממתקים, סירופ מייפל ווניל. כאשר הלחמניות נעשות, מגניב במשך 5 דקות טפטוף כל לחמניה עם 1 כף של זיגוג. אני אוהב לפזר שיבולת שועל לא מבושלת למעלה, לקישוט. ככל שחמים יותר הלחמניות הם כאשר אתה זיגוג אותם, דק יותר זיגוג יהיה.