עוגיות ממולאות שזיפים מיובשים וצימוקים
עוגיות מלאות שזיפים וצימוקים עשויות להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני הקינוחים שלך. מתאים ל-48 ומחירו 23 סנט למנה מנות. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 134 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -25 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הביא לך את כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו צימוקים, קמח, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 39%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגיות ממולאות צימוקים, עוגיות מלאות צימוקים, ו עוגיות צימוקים מלאות.
הוראות
להכנת מילוי: מרתיחים שזיפים מיובשים עד שהם שמנמנים. שים צימוקים במחבת, מכסים במים ומחממים עד שהמים מתאדים. מסננים ומוסיפים 1/2 כוס סוכר לצימוקים, מערבבים היטב ומחממים שוב עד כמעט יבש.
מסירים מהאש ומניחים בצד. בור את השזיפים המבושלים, אם עדיין לא מגולענים, קוצצים ומוסיפים לצימוקים.
מוסיפים אגוזים קצוצים, אם רוצים. הניחו תערובת פירות בצד למשך הלילה.
למחרת מכינים את הבצק. בקערה גדולה מערבבים יחד את הקמח, הסודה לשתיה, הסוכר והמלח. לעשות טוב במרכז.
מוסיפים את הביצים, החלב, קליפת הלימון המגוררת והשמן ומערבבים ליצירת בצק. ללוש את הבצק לעקביות לגלגול.
מחלקים את הבצק ל -6 חלקים.
מגלגלים כל חלק למלבן בעובי 1/8 אינץ'. שמים 1/6 מתערובת הפירות על מלבן הבצק ומורחים בצורה אחידה.
מקפלים את הבצק לאורכו למרכז. מקפלים את הצד השני במרכז מעט בעבר, ולחץ על התפר קלות. קמצוץ מסתיים כדי לסגור. הרם את הכיכר בעזרת מרית והניח על דף עוגיות משומן קלות עם תפר מתחת.
אופים בתנור 400 מעלות צלזיוס (205 מעלות צלזיוס) למשך 18 - 20 דקות (החלק העליון צריך להיות חום בהיר). מניחים להתקרר ואז חותכים פרוסות לרוחב בעובי של כ -1 אינץ'.
כדי להפוך זיגוג: להשתמש במיץ של 1 לימון וסוכר קונדיטורים מספיק כדי להשיג עקביות עבור צחצוח העליון של עוגייה. זרוק וזורה על זיגוג ולאפשר זיגוג להגדיר. תהנה!