עוגיות מנטה-מערבולת סוכריה
עוגיות סוכרייה על מקל נענע-מערבולת עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 153 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר מבעבע גס, צבע מזון ג'ל, תערובת עוגיות סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגיות מנטה-מערבולת סוכריה, עוגיות סוכרייה, ו עוגיות סוכרייה.
הוראות
מחממים תנור ל 375 ° F. בקערה גדולה, מערבבים תערובת עוגיות, חמאה, קמח, ביצים ותמצית מנטה עם כפית עד צורות בצק רכות. מחלקים בצק לשניים.
לגלגל חלק אחד בין 2 גיליונות של נייר שעווה לתוך 13x10 1/2 אינץ מלבן.
הסר גיליון עליון של נייר שעווה.
למחצית הנותרים של הבצק, להוסיף צבע מזון; לערבב עד אחיד בצבע. צורה לכדור.
רול בין 2 גיליונות של נייר שעווה לתוך 13x10 1/2 אינץ מלבן.
הסר גיליון העליון של נייר שעווה; הפוך בצק צבעוני על בצק רגיל. לקלף את הדף העליון של נייר שעווה. לקצץ בצק למלבן 11x9 אינץ'. גליל בחוזקה לתוך יומן, החל בצד ארוך ושימוש בגיליון התחתון של נייר שעווה כמדריך.
רול קוקי יומן בסוכר גס; לחתוך לפרוסות 1/2 אינץ'. על דף עוגיות ungreased, במקום פרוסות 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים 8 עד 10 דקות או עד הקצוות משחימים קלות. מיד להכניס 1 מקל סוכריה על מקל באמצע כל עוגייה. עם מרית, להסיר בזהירות עוגיות גיליון עוגיות כדי מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 20 דקות.