עוגיות מרנג מלאות שוקולד
עוגיות מרנג מלאות שוקולד נטול גלוטן,, מזון ידידותי, צמחוני ומספק כ 48 מנות. יש קינוח זה 64 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חלבונים ביצה, אבקת סוכר, שמנת של טרטרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 7%. נסו עוגיות מקרון ממולאות בקרם, עוגיות שלג עם מרנג לימון ממולאות בג'ינג'רנאפ, ו מרנג מלא שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר במהירות גבוהה של מיקסר חשמלי עד קצף. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס וסוכר מתמוסס (2 עד 4 דקות). מערבבים 1/2 כפית וניל ופקאנים קצוצים.
תערובת טיפה על ידי כפית חופנים על גיליונות עוגיות מרופדות בנייר אלומיניום. לטבול אצבע ב 1 כף אבקת סוכר, ולעשות שקע במרכז כל עוגייה.
מניחים בתנור, ומיד לכבות את התנור. אל תפתח את הדלת לפחות 8 שעות.
הסר מהתנור, בזהירות לקלף עוגיות מנייר כסף.
מערבבים חמאה, קקאו, וחצי וחצי בסיר קטן; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
הסר מהחום, וקריר לטמפרטורת החדר.
מוסיפים 2 1/4 כוסות אבקת סוכר, ומכים היטב עם מיקסר חשמלי. מערבבים הנותרים 1/2 כפית וניל.
ממש לפני ההגשה, תערובת קקאו צינור (באמצעות שקית מאפה מצויד עם קצה כוכב) לתוך הזחה של כל עוגייה.