עוגיות סוכר ללא גלוטן דורשות כ 35 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל קינוח שמגיש 36. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 113 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם עמילן תפוחי אדמה, מלח, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון כפית בלתי ניתן לשיפור של 9%. מתכונים דומים: עוגיות סוכר לימון בריאות ללא גלוטן (עשויות ללא סוכר ודלות שומן), עוגיות ארוחת בוקר אוכמניות שקדים (ללא גלוטן + ללא סוכר מזוקק), ו עוגיות ארוחת בוקר אוכמניות שקדים (ללא גלוטן + ללא סוכר מזוקק).
הוראות
1
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד אור רכה. מקציפים פנימה את הביצים, רסק התפוחים, קליפת הלימון והתמצית.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפל לפי הטעם
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
קפה מבושל חזק וחם
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
שלב את עמילן תפוחי האדמה, קמח הגרבנזו והפאווה, קמח הטפיוקה, המלח, מסטיק קסנטן וסודה לשתייה; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מסטיק Xanthan
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מעצבים ל-1-1/2 אינץ'. כדורים ומגלגלים בסוכר גס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גס
דראגי פנינה לבנות
4
מקום 2 ב. מלבד על ניירות אפייה מצופים בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות סוכר. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.