עוגיות סוכר קלאסיות (כמות חילופי עוגיות)
עוגיות סוכר קלאסיות (כמות חילופי עוגיות) עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. מתכון זה מספק 96 מנות. עם 137 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לך קמח זהב, תמצית שקדים, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 9%. נסו עוגיות סוכר קלאסיות (כמות חילופי עוגיות), עוגיות חמאה (כמות החלפת עוגיות), ו עוגיות אספרסו טביעת אצבע (כמות חילופי עוגיות) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לנצח 3 כוסות אבקת סוכר, חמאה, וניל, 1 כפית תמצית שקדים וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, או לערבב עם כף. מערבבים בקמח, סודה לשתייה וקרם של טרטר. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות.
מחממים תנור ל 191°. גיליון עוגיות גריז קל. מחלקים בצק לשניים. על משטח מקומח קלות, לגלגל כל חצי 1/8 אינץ ' עבה.
חותכים לצורות הרצויות עם חותכי עוגיות 3 אינץ'.
מקום על 2 סנטימטרים זה מזה על גיליון עוגיות.
אופים 5 עד 7 דקות או עד הקצוות הם חום בהיר.
הסר גיליון עוגיות כדי מתלה חוט. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בקערה קטנה, לנצח את כל החומרים זיגוג למעט צבעי מזון במהירות נמוכה עד חלקה. מחלקים בין כמה קערות קטנות. מערבבים את צבע המזון הרצוי, טיפה אחת בכל פעם, לתוך כל צבע עד הרצוי. לקשט עוגיות עם זיגוג וקישוטים אחרים לפי הצורך.