עוגיות סוכריית מנטה
עוגיות סוכריית מנטה דורשות בערך 38 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 734 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, מלח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. נסו עוגיות סוכריית מנטה, טיפאני ושות'. עוגיות Bonbon, ו עוגיות Bonbon מזוגגות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר גדול; לבשל על אש נמוכה עד שוקולד נמס תערובת חלקה, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום, ומערבבים 1/2 כוס מנטה מרוסקת ו 6 כף. סוכר.
מוסיפים ביצים לשוקולד נמס, 1 בכל פעם, ערבוב טוב. מערבבים בתמציות.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח; מוסיפים לתערובת שוקולד, ערבוב עד בשילוב. מערבבים פירורי שוקולד. מכסים ומקררים בצק 2 שעות או עד המשרד מספיק כדי לעצב.
צורה בצק לתוך 1 1/2 " כדורים; מקום על נייר קלף מצופה בדפי אפייה.
אופים ב 325 במשך 12 עד 13 דקות או עד עוגיות נפוחות וסדוקות על גבי.
מפזרים מנטה מרוסק בגסות על עוגיות; לחץ על ממתקים בקלילות לתוך עוגיות.
בואו עוגיות להתקרר 5 דקות על גיליונות אפייה.
העברה למתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.
לטאטא יחד אבקת סוכר וחלב; לטפטף מעל עוגיות מקורר, אם תרצה בכך.
טפטוף עם שוקולד נמס, אם תרצה.
מפזרים עוגיות שוב עם מנטה קצוצה,אם תרצה.
בואו עוגיות לעמוד עד זיגוג ושוקולד הם המשרד.