עוגיות סנדוויץ' אגוזי לוז-אספרסו הוא קינוח שמגיש 36. מנה אחת מכילה 242 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . תמורת 26 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש אבקת אפייה, סוכר, קמח וקצפת כבדה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 10% . הציון הזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: עוגיות אספרסו אגוזי לוז , עוגיות שוקולד ללא גלוטן: במילוי אספרסו ואגוזי לוז , ועוגיות סנדוויץ' אספרסו פאדג' .
הוראות
1
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה את הביצה, החלמון, גרגירי האספרסו והוניל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
4 כפיות גרגירי אספרסו אינסטנט
1-1/4 כוסות שוקולד חלב
1-3/4 כוסות שוקולד צ'יפס חצי מתוק, מחולקים
ליקוריץ צהוב וירוק
זנים של פטריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים את הקמח, המלח ואבקת האפייה; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב. מערבבים פנימה אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
אגוזי לוז
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מחלקים את הבצק לשלישים; משטחים כל חלק לעיגול. לעטוף כל אחד בניילון; מעבירים למקרר לשעה או עד שקל לטפל.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריות
סוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מים
4
על משטח מקומח קלות, מרדדים חלק אחד של בצק ל-1/8 אינץ'. עוֹבִי.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריות
דראגי פנינה לבנות
5
חותכים עם 1-1/2-in מקומח. חותכן עוגיות; מניחים במרחק של 1/2 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה לא משומנים. חוזרים על הפעולה עם שאר הבצק; לצנן ולגלגל מחדש שאריות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
סוכריות דקורטור
6
אופים ב-375 מעלות למשך 6-8 דקות או עד שהשוליים מתחילים להשחים.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
מוציאים לרשתות לצינון.
8
למילוי, מניחים 3/4 כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק ושבבי שוקולד חלב בקערה קטנה. בסיר קטן מביאים שמנת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פצפוצי שוקולד חלב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
יוצקים מעל שוקולד; להקציף עד לקבלת תערובת חלקה. מקררים במשך 1-1/2 שעות או עד שהמילוי מגיע לעקביות פיזור, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מורחים מילוי על החלק התחתון של מחצית מהעוגיות; למעלה עם שאר העוגיות. במיקרוגל, ממיסים את שאר השבבים המתוקים למחצה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
11
מטפטפים מעל עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
12
מניחים לעמוד עד להתייצבות. שומרים בכלי אטום במקרר.
שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו הן אפשרויות נהדרות לעוגיות סנדוויץ'. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף עוגיות סוכר פשוטות או עוגיות שורט, שרי שמנת מתוקה משלים עוגיות מתובלות, והתווים האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. ה-Blann de Bleu Cuvee Mousseux עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu הוא יין שרדונה קליפורניה פרימיום עם רמז נוסף של אוכמניות והוא יין מבעבע עדין השמור לחגיגות בלתי נשכחות. הוא מציע טעמים מפתים ותסיסה ארומטית רעננה - בצבע פסטל חי עם אוכמניות. כל זה כלול בבקבוק סקסי מרשים עם כשרון בטוב טעם. הפרי של בלאן דה בלו גדל בכרמים השקטים של צפון קליפורניה, הידועים במשב הרוח הקריר והצלול שלהם - תנאים אידיאליים לענבים ולקרקעות האקסקלוסיביות המדגישים את האדמה. מאפיינים טעימים. היין המבעבע הזה משתלב היטב עם מתאבנים, סושי וארוחות קלות מאוד.