עוגיות סנדוויץ שוקולד כפולות
, המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 110 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 30 מנות. אם יש לכם חמאה, חמאת בוטנים שמנת, אבקת קקאו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ KraftRecipes.com יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגיות סנדוויצ'ים עם שוקולד כפול, עוגיות סנדוויץ ' שוקולד כפול, ו פעמיים שוקולד לב עוגיות סנדוויץ.
הוראות
קו שני גליונות עוגיות עם נייר קלף ריינולדס; להפריש.
מערבבים יחד קמח, אבקת קקאו, ומלח בקערה בינונית; להפריש. בקערה גדולה לנצח חמאה באמצעות מיקסר חשמלי על בינוני עד מהירות גבוהה במשך 30 שניות.
מוסיפים אבקת סוכר ותמצית אגוזי לוז. לנצח עד בשילוב, גירוד צדדים של קערה מדי פעם. הכה בביצה עד בשילוב. הכה בכמה שיותר מתערובת הקמח ככל שתוכל עם המיקסר. באמצעות כף עץ, מערבבים בכל תערובת קמח שנותר ואת שבבי השוקולד.
מכסים ומקררים על 1 שעה או עד הבצק קל להתמודד.
מחממים תנור ל 350 מעלות F. בצק צורה לכדורים 1 אינץ'.
מקום כדורים 2 סנטימטרים זה מזה על יריעות עוגיות מוכנות.
מניחים גיליון נייר קלף על כדורי הבצק. שימוש בתחתית של אובייקט שטוח כמו כוס שתייה, מדידת כוס או ספל, לשטח כדורים לעיגולים, על 1 1/2 אינץ ' בקוטר.
הסר גיליון עליון של נייר קלף; להפריש.
אופים 8 עד 10 דקות או רק עד צמרות המשרד.
להעביר את העוגיות על נייר הקלף למתלה תיל; מגניב לחלוטין.
מורחים כפית מעוגלת של אגוזי לוז שוקולד להתפשט על צד שטוח של חצי מהעוגיות. למעלה עם שאר העוגיות.