עוגיות עוגת גבינה קלות יותר
עוגיות עוגת גבינה קלות יותר דורש כ 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 198 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. גשו לסופר וקנו שוקולד חצי-מתוק, ביצה, שמן קנולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. מתכונים דומים: סופר! עוגיות חמאת בוטנים עשויות קלות יותר, עוגת גבינה ניו-יורקית (קלה יותר ), ו (מצית) לא עוגת גבינה לאפות.
הוראות
מניחים את המדף בשליש התחתון של התנור מחממים מראש את התנור ל 350 מעלות F.
קו 8 על ידי 8 אינץ תבנית אפייה עם נייר אז זה תלוי על הקצוות על ידי כ 1 אינץ'. ספריי עם ספריי בישול.
ציפוי עוגת גבינה: בקערה בינונית ושימוש במערבל חשמלי במהירות בינונית, להכות את גבינת שמנת עד חלקה ושמנת, על 1 דקה. לנצח את הסוכר ואת הוניל עד חלקה מאוד, 1 עד 2 דקות. הכה בביצה עד מעורבב היטב. תניח בצד.
שים את השוקולד, החמאה והשמן בקערה קטנה בטוחה למיקרוגל וחום בעוצמה של 75 אחוז למשך 30 שניות. מערבבים ומיקרוגל שוב עד נמס וחלק, כ -30 שניות יותר. (לחלופין, לשים את השוקולד, חמאה, ושמן בקערה קטנה חסינת חום. להביא סיר קטן מלא 1 אינץ ' או כך של מים לרתיחה איטית מאוד; להגדיר את הקערה מעל, לא נוגע, המים, ומערבבים מדי פעם, עד נמס וחלק.)
שלב את הקמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, מלח, קאיין בקערה בינונית.
מערבבים את הסוכר החום וסוכר מגורען בקערה גדולה.
לטאטא בחמאה, חלבונים, וניל.
מוסיפים את תערובת השוקולד ומקציפים במרץ עד לשלב מלא והבלילה עבה ומבריק. בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח ומערבבים רק עד שהוא נעלם.
להזמין הבלילה בראוני 1/2 כוס ולהניח בצד. לגרד את הבלילה בראוני הנותרים לתוך מחבת מוכן.
יוצקים את תערובת עוגת הגבינה באופן שווה מעל. זרוק את הבלילה השמור בגושים גדולים מעל הציפוי. צייר את הידית של כף עץ דרך שני חובטים כדי ליצור אפקט מסוחרר.
אופים עד העליון הוא רק להגדיר, 40 עד 45 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין במחבת על מתלה תיל. הרם בראוניז מהמחבת על ידי רדיד לקלף את רדיד. לרסס סכין עם ספריי בישול לחתוך לריבועים 2 אינץ'.