עוגיות פופקורן
המתכון Popcorn Macaroons מוכן תוך כ 25 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה אחת מכילה 5 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך מלח, שמנת טרטר, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 10%. מתכונים דומים: פופקורן עם שמפניה קרמל וכמהין בייקון ופרמזן פופקורן, פופקורן כדור: כדורי פופקורן אגוז מייפל, ו יום אוהבי פופקורן: פופקורן מייפל בייקון.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל מצעים לעוגיות.
מקום צץ פופקורן לתוך מעבד מזון או בלנדר; לטחון לתוך גרעינים קטנים.
בקערה גדולה, מקציפים חלבונים עד מוקצף.
מוסיפים אבקת אפייה, מלח וקרם של טרטר; ממשיכים להצליף לפסגות נוקשות. בהדרגה לערבב את תחליף הסוכר. מקפלים את חתיכות פופקורן. זרוק על ידי כפית על גבי גיליונות העוגיות מוכן.
אופים במשך 12 עד 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד השחמה קלה. אפשר לעוגיות להתקרר על גיליונות עוגיות לפני הסרת.