עוגיות פיסטוק בטעם דובדבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פיסטוק דובדבן פרוסה ואופה עוגיות. והוא יספק כ 40 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 98 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו דובדבנים, קמח, פיסטוקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות פיסטוק חמאת פיסטוק, שוקולד-דובדבן פרוסה ' N ' לאפות עוגיות, ו עוגיות טעימות של פרוסה ואפיה.
הוראות
בקערה, לשלב קמח, סודה לשתייה ומלח. בקערה נפרדת, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות סוכר, חמאה ושמן עד חלקה.
להוסיף ביצים וניל; לנצח עד בשילוב.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת ביצים ב 5 קבוצות. מערבבים דובדבנים ושוקולד. מחלקים בצק לשניים; טופס לשני יומני, 2 אינץ 'על ידי 8 אינץ'; לעטוף בניילון נצמד להקפיא, 1 שעה.
מחממים תנור ל 350°. מעיל 2 גיליונות אפייה עם ספריי בישול.
מורחים אגוזים על קרש חיתוך, מגלגלים בולי עץ באגוזים.
חותכים יומני 20 פרוסות כל ולסדר על גיליונות אפייה. לחץ על עוגיות קלות.
אופים עד הזהב, 8 עד 9 דקות; להעביר מתלה חוט.