עוגיות פצפוצי שוקולד משולשות
עוגיות משולשות פצפוצי שוקולד דורשות מסביב 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 173 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך סוכר חום, קיצור, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. נסו עוגיות פצפוצי שוקולד משולשות, עוגיות שוקולד משולש Oreo Chunk, ו עוגיות בראוני עם פצפוצי שוקולד משולשים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375ºF. בקערה גדולה, לנצח סוכר חום, חמאה וביצה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, או לערבב עם כף. מערבבים בקמח, סודה לשתייה ומלח (הבצק יהיה רך). מערבבים אגוזים, 4 אונקיות שוקולד מריר, 4 אונקיות שוקולד מתוק ו 4 אונקיות שוקולד לבן. זרוק את הבצק על ידי כף מעוגלתמלא על 2 אינץ ' זה מזה על גיליון עוגיות ungreased.
אופים עוגיות 8 עד 10 דקות או עד חום זהוב בהיר. מגניב 1 עד 2 דקות; להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה חוט. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בסיר קטן, חום 1 כפית קיצור ו 3 אונקיות שוקולד מריר על חום נמוך, ערבוב כל הזמן, עד שוקולד נמס וחלק; להסיר מן החום. חזור עם 1 כפית התקצרות ו 3 אונקיות שוקולד מתוק; חזור עם 1 כפית התקצרות ו 3 אונקיות שוקולד לבן.
לטבול 1/2 אינץ קצה של כל עוגייה לתוך כל זיגוג, המאפשר לכל זיגוג להגדיר לחלוטין לפני טבילה לתוך זיגוג הבא סיבוב קצה טבול של עוגייה עבור כל סוג של זיגוג.
מניחים עוגיות על נייר שעווה כדי לאפשר זיגוג להגדיר.