קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 50 דק.
מנות54
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות פקאן גבינת שמנת

עוגיות פקאן גבינת שמנת
עוגיות פקאן גבינת שמנת לוקח על 4 שעות ו-50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 54 מנות. עם 162 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. גשו לסופר וקנו סוכר, קמח, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגת גזר עוגיות פקאן עם ציפוי גבינת שמנת תפוזים, עוגת גזר עם מילוי קרם פקאן וזיגוג גבינת שמנת, ו גבינת שמנת-מאפה פקאן.

הוראות

1
אופים את הפקאן לחום: מחממים את התנור ל 350ºF. קוצצים גס 1 1/2 כוסות של הפקאן ומפיצים אותם על גיליון עוגיות ואופים במשך כ 10 דקות או עד האגוזים ריחניים. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
פקאניםפקאנים
מורחיםמורחים
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מקציפים יחד את הקמח והמלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
הפוך את בצק העוגיות: היכו יחד את החמאה ואת גבינת שמנת במערבל חשמלי במהירות בינונית במשך 2 דקות עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיותבצק עוגיות
גבינת שמנתגבינת שמנת
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
4
מוסיפים את הסוכר והוניל ומכים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
סוכרסוכר
5
להפחית את מהירות המיקסר נמוך לנצח בקמח ומלח עד רק בשילוב. אל תתערבב יותר מדי. מקפלים בפקאנים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
1
מעבירים את הבצק למשטח עבודה ומחלקים את הבצק לשניים. בערך לעצב כל חצי לתוך יומן 8 אינץ 'על 2 אינץ' בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
2
לעטוף כל יומן בניילון לעטוף ולמקם במקפיא עד המשרד, כ 4 שעות, אבל הלילה הוא הטוב ביותר. הבצק יכול לשבת במקפיא עד שבועיים וכחודש אם עטוף ולאחר מכן הניח במיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
3
רול יומני בצק בפקאנים, לחתוך לתוך סיבובים: מחממים את התנור ל 350ºF עם מדפים על השלישים העליונים והתחתונים. דק קוצצים את הנותרים 1 1/2 כוסות פקאן. פתח את אחד מגושי הבצק והתגלגל בפקאנים.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
חותכים לתוך 1/4 אינץ ' עבה סיבובים. שטח 1 אינץ ' בנפרד על דפי אפייה מרופדים בנייר קלף או מחצלות סיליקון.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים: 
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
אופים את העוגיות ב 177° במשך 18-20 דקות או עד הקצוות הם זהב קל. סובב את העוגיות באמצע כדי להבטיח אפילו אפייה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
בואו להתקרר על הסדינים במשך דקה או שתיים לפני העברה למתלה חוט להתקרר לחלוטין. חזור עם בצק עוגיות שנותר.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיותבצק עוגיות
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

עוגיות עובדות ממש טוב עם קרם שרי, מדיירה, ופרוסקו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "