עוגיות פקאן גבינת שמנת
עוגיות פקאן גבינת שמנת לוקח על 4 שעות ו-50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 54 מנות. עם 162 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. גשו לסופר וקנו סוכר, קמח, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגת גזר עוגיות פקאן עם ציפוי גבינת שמנת תפוזים, עוגת גזר עם מילוי קרם פקאן וזיגוג גבינת שמנת, ו גבינת שמנת-מאפה פקאן.
הוראות
אופים את הפקאן לחום: מחממים את התנור ל 350ºF. קוצצים גס 1 1/2 כוסות של הפקאן ומפיצים אותם על גיליון עוגיות ואופים במשך כ 10 דקות או עד האגוזים ריחניים. להפריש להתקרר.
מקציפים יחד את הקמח והמלח בקערה גדולה.
הפוך את בצק העוגיות: היכו יחד את החמאה ואת גבינת שמנת במערבל חשמלי במהירות בינונית במשך 2 דקות עד אור ורך.
מוסיפים את הסוכר והוניל ומכים עוד דקה.
להפחית את מהירות המיקסר נמוך לנצח בקמח ומלח עד רק בשילוב. אל תתערבב יותר מדי. מקפלים בפקאנים קלויים.
מעבירים את הבצק למשטח עבודה ומחלקים את הבצק לשניים. בערך לעצב כל חצי לתוך יומן 8 אינץ 'על 2 אינץ' בקוטר.
לעטוף כל יומן בניילון לעטוף ולמקם במקפיא עד המשרד, כ 4 שעות, אבל הלילה הוא הטוב ביותר. הבצק יכול לשבת במקפיא עד שבועיים וכחודש אם עטוף ולאחר מכן הניח במיכל אטום.
רול יומני בצק בפקאנים, לחתוך לתוך סיבובים: מחממים את התנור ל 350ºF עם מדפים על השלישים העליונים והתחתונים. דק קוצצים את הנותרים 1 1/2 כוסות פקאן. פתח את אחד מגושי הבצק והתגלגל בפקאנים.
חותכים לתוך 1/4 אינץ ' עבה סיבובים. שטח 1 אינץ ' בנפרד על דפי אפייה מרופדים בנייר קלף או מחצלות סיליקון.
אופים את העוגיות ב 177° במשך 18-20 דקות או עד הקצוות הם זהב קל. סובב את העוגיות באמצע כדי להבטיח אפילו אפייה.
בואו להתקרר על הסדינים במשך דקה או שתיים לפני העברה למתלה חוט להתקרר לחלוטין. חזור עם בצק עוגיות שנותר.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיות עובדות ממש טוב עם קרם שרי, מדיירה, ופרוסקו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "