עוגיות צ'דר, חמוציות ופיסטוק של רון
עוגיות צ'דר, חמוציות ופיסטוק של רון הוא קינוח צמחוני לקטו אובו . חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 2 גרם חלבון , 5 גרם שומן ובסך הכל 66 קלוריות . מתאים ל-36 מנות. תמורת 13 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם פיסטוקים, קמח, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-40 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 9% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגיות פיסטוק חמוציות , עוגיות חמוציות פיסטוק ועוגיות פיסטוק וחמוציות .
הוראות
מערבבים את החמאה, הסוכר והגבינה בקערה של מערבל סטנד עם חיבור למשוט. מקציפים עד לקבלת מרקם חלק וקרמי, כ-2 דקות. אל תשלב יותר מדי אוויר על ידי העלאת המהירות. טורפים פנימה את הביצה עד להטמעה.
בקערה נפרדת, טורפים יחד את הקמח, אבקת האפייה, המלח והקאיין לאיחוד.
מערבבים פנימה את הפיסטוקים והחמוציות.
במהירות נמוכה מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת החמאה-גבינה המוקרמת בכמה תוספות, מגרדים את הקערה ומקציפים בין לבין.
מורחים את הבצק לאורך קצה פיסת נייר שעווה גדולה או ניילון נצמד. בעזרת הקצוות של הנייר או הפלסטיק, מגלגלים את הבצק לצורת בול באורך של כ-12 סנטימטרים. סובב את הקצוות כדי לסגור. מקררים לפחות שעה או מקפיאים עד ארבעה שבועות.
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
פתחו את יומן הבצק ובעזרת סכין חדה, פורסים לעיגולים בעובי 1/4 אינץ'.
מניחים את העיגולים על ניירות אפייה מרופדים בנייר אפייה או טפלון ואופים במשך 10 עד 12 דקות, או עד להזהבה קלה.
מוציאים לרשת לצינון מלא. שומרים בכלי אטום עד שבוע.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
ניתן לשלב עוגיות עם קרם שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מתוק מבעבע אינו מציף עוגיות סוכר פשוטות או עוגיות שורט, שרי שמנת מתוקה משלים עוגיות מתובלות, והתווים האגוזים של מדיירה מתאימים לעוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Johnson Estate Cream Sherry. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "