קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות36
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות צ'דר, חמוציות ופיסטוק של רון

עוגיות צ'דר, חמוציות ופיסטוק של רון
עוגיות צ'דר, חמוציות ופיסטוק של רון הוא קינוח צמחוני לקטו אובו . חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 2 גרם חלבון , 5 גרם שומן ובסך הכל 66 קלוריות . מתאים ל-36 מנות. תמורת 13 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם פיסטוקים, קמח, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-40 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 9% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגיות פיסטוק חמוציות , עוגיות חמוציות פיסטוק ועוגיות פיסטוק וחמוציות .

הוראות

1
מערבבים את החמאה, הסוכר והגבינה בקערה של מערבל סטנד עם חיבור למשוט. מקציפים עד לקבלת מרקם חלק וקרמי, כ-2 דקות. אל תשלב יותר מדי אוויר על ידי העלאת המהירות. טורפים פנימה את הביצה עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פיסטוקים קצוצים קלויים1/2 כוס פיסטוקים קצוצים קלויים
פיסטוקים קצוצים קלוייםפיסטוקים קצוצים קלויים
1 כוס צ'דר מגורר דק1 כוס צ'דר מגורר דק
4 אונקיות חמאה לא מלוחה (מקל אחד), בטמפרטורת החדר4 אונקיות חמאה לא מלוחה (מקל אחד), בטמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
חמאה לא מלוחה (1 מקל), בטמפרטורת החדרחמאה לא מלוחה (1 מקל), בטמפרטורת החדר
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בקערה נפרדת, טורפים יחד את הקמח, אבקת האפייה, המלח והקאיין לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מערבבים פנימה את הפיסטוקים והחמוציות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
4
במהירות נמוכה מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת החמאה-גבינה המוקרמת בכמה תוספות, מגרדים את הקערה ומקציפים בין לבין.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מורחים את הבצק לאורך קצה פיסת נייר שעווה גדולה או ניילון נצמד. בעזרת הקצוות של הנייר או הפלסטיק, מגלגלים את הבצק לצורת בול באורך של כ-12 סנטימטרים. סובב את הקצוות כדי לסגור. מקררים לפחות שעה או מקפיאים עד ארבעה שבועות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
6
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
פתחו את יומן הבצק ובעזרת סכין חדה, פורסים לעיגולים בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
מניחים את העיגולים על ניירות אפייה מרופדים בנייר אפייה או טפלון ואופים במשך 10 עד 12 דקות, או עד להזהבה קלה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מוציאים לרשת לצינון מלא. שומרים בכלי אטום עד שבוע.

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

ניתן לשלב עוגיות עם קרם שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מתוק מבעבע אינו מציף עוגיות סוכר פשוטות או עוגיות שורט, שרי שמנת מתוקה משלים עוגיות מתובלות, והתווים האגוזים של מדיירה מתאימים לעוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Johnson Estate Cream Sherry. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "