עוגיות קונפטי
עוגיות קונפטי יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 393 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת חלב, סוכר מגורען, סוכריות צבעוניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-274 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגיות קונפטי, עוגיות קונפטי, ו עוגיות קונפטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 300 ° F.
שלב את הסוכרים, הקמח, אבקת אפייה, מלח, וזורה בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה ומערבבים על מהירות נמוכה עד משולב היטב.
מוסיפים את השמן ווניל ומשוט שוב להפיץ. החומרים הרטובים ישמשו כדבק כדי לעזור לחומרים היבשים ליצור אשכולות קטנים; להמשיך לחתור עד שזה יקרה.
מורחים את האשכולות על קלף-או מחבת גיליון מצופה סילפט.
אופים במשך 20 דקות, לשבור אותם מדי פעם. הפירורים עדיין צריכים להיות לח מעט למגע; הם יתייבשו ויתקשחו כפי שהם קרירים.
תן את הפירורים להתקרר לחלוטין לפני השימוש במתכון או scarfing על ידי קומץ. מאוחסן במיכל אטום, פירורי ישמור טרי במשך 1 שבוע בטמפרטורת החדר או 1 חודש במקרר או במקפיא.
שלב את החמאה, הסוכר והגלוקוז בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה ושמנת יחד על בינוני גבוה במשך 2 עד 3 דקות. לגרד את הצדדים של הקערה, להוסיף את הביצים וניל, והכה במשך 7 עד 8 דקות.
הפחת את מהירות המיקסר לנמוך והוסף את הקמח, אבקת חלב,קרם טרטר, סודה לשתיה, מלח, ופצפוצי קשת.
מערבבים רק עד הבצק מגיע יחד, לא יותר מ 1 דקה. (לא להתרחק מהמכונה במהלך שלב זה, או שאתה תסתכן overmixing את הבצק.) לגרד את הצדדים של הקערה עם מרית.
עדיין במהירות נמוכה, להוסיף את פירורי עוגת יום ההולדת ומערבבים במשך 30 שניות - רק עד שהם משולבים.
באמצעות סקופ גלידה 2 3/4 אונקיה (או 1/3 כוס), חלק את הבצק על מחבת גיליון מצופה קלף. ללטף את החלק העליון של כיפות בצק עוגיות שטוח. לעטוף את מחבת הסדין בחוזקה בניילון נצמד ולקרר לפחות 1 שעה, או עד 1 שבוע. אל תאפה את העוגיות שלך מטמפרטורת החדר—הם לא יאפו כראוי.
מחממים את התנור ל 350 ° F.
מסדרים את הבצק הצונן בהפרש של מינימום של 4 אינץ'על מחבתות מצופות קלף או סילפט.
אופים במשך 18 דקות. העוגיות תנפח, תפצח, ותתפשט. לאחר 18 דקות, הם צריכים להיות משחימים קלות מאוד על הקצוות (חום זהוב בתחתית). המרכזים יציגו רק את הסימנים הראשונים של צבע. השאירו את העוגיות בתנור למשך דקה נוספת בערך אם הצבעים לא תואמים והעוגיות עדיין נראות חיוורות וצפופות על פני השטח.
מגניב את העוגיות לחלוטין על מחבתות הסדין לפני העברה לצלחת או מיכל אטום לאחסון. בטמפרטורת החדר, העוגיות ישמור טרי במשך 5 ימים; במקפיא, הם ישמרו במשך 1 חודש.