עוגיות קוקוס שוקולד כפול
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוגיות שוקולד כפולות, עוגיות שוקולד כפולות גולמיות, ו עוגיות שוקולד כפולה (ללא גלוטן, Paleo + Vegan) (מתכונים דומים).
הוראות
במיקרוגל או בקערה להגדיר על מחבת של מים רותחים בקושי, להמיס 5 אונקיות שוקולד עד חלקה. מגניב במקצת.
בקערה גדולה, לטאטא סוכר עם קקאו עד בשילוב.
לטאטא לבנים, מלח, וניל, תמצית קוקוס.
להקציף בתערובת שוקולד עד חלקה. מקפלים קוקוס הנותרים 2 אונקיות שוקולד (ראה הערה). תרגע עד שתהיה חזק מספיק כדי לאסוף, בערך 30 דקות.
התאם מתלה תנור למצב בינוני עליון ומיקום בינוני תחתון וחימום תנור ל 177°. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף או רצוי אניה אפייה שאינו מקל. אם משתמשים בקלף, משמנים קלות.
באמצעות כף או כף, הבלילה חלק על ידי שתי כפות כל אחד, המרווח באופן שווה על מחבתות (כ 8 עוגיות למחבת). בעדינות טופס לתוך תלוליות.
אופים עד סט ומרכז לא נראה גלם, 13 עד 15 דקות.
תן עוגיות להתקרר על מחבת 10 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט מגניב.