עוגיות קפואות ועוגת קרם
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 711 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו עוגיות שוקולד, גלידת ונילן, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. נסו עוגיות וגלידת פודינג קפואה, תותים ופאי שמנת, ו חטיפי אפרסקים וקרם (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מעבד מזון, לרמוס 15 1/2 אונקיות של אוריאו עד שהם עושים פירורים אחידים, על 30 שניות.
מוסיפים את החמאה והמלח. תהליך עד הפירורים יש את העקביות של חול רטוב, רופף אבל יכול להיות לחוץ לתוך צורות, על 15 שניות.
יוצקים את התערובת הכתושה לתוך מחבת springform ולהשתמש בקצות האצבעות שלך כדי ללחוץ אותו לתחתית וצדדים כדי ליצור קרום שעולה שני סנטימטרים מהרצפה של הקרום. תירגע לפחות 20 דקות. בעוד הקרום צמרמורת, לסובב להפריד את העוגיות שנותרו ולהניח בצד.
באמצעות מרית אופסט, מורחים שכבת 1/2 אינץ ' של הגלידה הריכה על החלק התחתון של הקרום. מכסים עם עוגיות, ואז שכבה דקה של גלידה, וחזור.
מניחים את שאר העוגיות מעל. להקפיא במשך 3 שעות כדי לגבש. 10 דקות לפני ההגשה, לשחרר את מחבת springform ולאפשר את העוגה לשבת בחוץ.