הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו עוגיות ריינג'ר, עוגיות ריינג'ר, ו עוגיות ריינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם שני מדפים לתנור למיקומים האמצעיים העליונים והתחתונים וחמם מראש תנור ל-350 ° F. קו שני דפי אפייה בנייר אפייה. בקערה בינונית, מערבבים יחד קמח, שיבולת שועל, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה גדולה, שמנת יחד חמאה וסוכרים עד אור ורך, על 3 דקות. מקציפים בוניל. מוכה בביצים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים תערובת קמח לקערה ומכים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים קורנפלקס, שוקולד צ ' יפס, וקוקוס. זרוק את הבצק על ידי כפיות מעוגלות על גבי גיליונות אפייה מוכנים, משאיר כמה סנטימטרים בין כל עוגייה. אתה צריך להתאים על 16 עוגיות על כל גיליון.