עוגיות רציניות: עוגיות זנגביל רול
עוגיות רציניות: עוגיות זנגביל רול-אאוט יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 36 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 210 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה מושלם עבור חג המולד. אם יש לכם ביצה, מלח, קמח לא סופג, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגיות זנגביל ועוגיות סוכר הדר, עוגיות זנגביל, ו עוגיות זנגביל.
הוראות
שמנת החמאה, סוכר חום, מלח, ותבלינים יחד.
מוסיפים את המולסה והביצה ומערבבים היטב. מערבבים במחצית הקמח ואת הסודה מומס במים, ערבוב עד בשילוב היטב.
בהתאם לכוח של המיקסר שלך, ייתכן שיהיה עליך להוסיף את החלק האחרון של קמח ביד ללוש אותו. מחלקים את הבצק לשניים ועוטפים היטב. מקררים למשך כמה שעות או לילה. הבצק משתנה במהלך תקופת המנוחה, כך שקל יותר לעבוד איתו ולהוסיף טעם לעוגיות.
עבודה עם חצי מהבצק בכל פעם על משטח מקומח היטב.
מגלגלים את הבצק ל 1/4 אינץ ' עבה. השתמש חותכי עוגיות לחתוך את העוגיות לצורות.
מעבירים את העוגיות לסדינים אפייה ungreased, עוזב על 1/2 אינץ ' ביניהם.
אופים במשך 8 עד 10 דקות, נזהר לא להתעצל. העוגיות עדיין יהיו רכות בסיום.
תן להם לנוח על תבנית האפייה לחברה לפני העברה למתלה להתקרר.
מניחים את הסוכר ' ממתקים מנופה בקערה בגודל בינוני. מערבבים יחד את החלב ואת ביצה לבן ומוסיפים לסוכר.
מערבבים ביד או במהירות הנמוכה ביותר של המיקסר עד הזיגוג הוא עקביות של מולסה. התאם את העקביות עם כף מים במידת הצורך.
מערבבים בתמצית ובצבע מאכל. שמור את הזיגוג מכוסה תוך כדי עבודה עם זה, כדי למנוע ממנו יצירת עור.
טובלים את העוגיות מקורר בזיגוג, ולאחר מכן לטאטא מרית על החלק העליון של כל עוגייה כדי להסיר את עודף.
מניחים על מתלה תיל במשך כמה שעות או לילה כדי לאפשר זיגוג להקשיח ויבש.