קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות רציניות: עוגיות זנגביל רול

עוגיות רציניות: עוגיות זנגביל רול
עוגיות רציניות: עוגיות זנגביל רול-אאוט יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 36 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 210 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה מושלם עבור חג המולד. אם יש לכם ביצה, מלח, קמח לא סופג, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגיות זנגביל ועוגיות סוכר הדר, עוגיות זנגביל, ו עוגיות זנגביל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שמנת החמאה, סוכר חום, מלח, ותבלינים יחד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
תבליניםתבלינים
קרםקרם
מלחמלח
3
מוסיפים את המולסה והביצה ומערבבים היטב. מערבבים במחצית הקמח ואת הסודה מומס במים, ערבוב עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
מולסהמולסה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
פופפופ
ביצהביצה
4
מוסיף את הקמח הנותר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
בהתאם לכוח של המיקסר שלך, ייתכן שיהיה עליך להוסיף את החלק האחרון של קמח ביד ללוש אותו. מחלקים את הבצק לשניים ועוטפים היטב. מקררים למשך כמה שעות או לילה. הבצק משתנה במהלך תקופת המנוחה, כך שקל יותר לעבוד איתו ולהוסיף טעם לעוגיות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
6
עבודה עם חצי מהבצק בכל פעם על משטח מקומח היטב.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
7
מגלגלים את הבצק ל 1/4 אינץ ' עבה. השתמש חותכי עוגיות לחתוך את העוגיות לצורות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
8
מעבירים את העוגיות לסדינים אפייה ungreased, עוזב על 1/2 אינץ ' ביניהם.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
אופים במשך 8 עד 10 דקות, נזהר לא להתעצל. העוגיות עדיין יהיו רכות בסיום.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
תן להם לנוח על תבנית האפייה לחברה לפני העברה למתלה להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1
מניחים את הסוכר ' ממתקים מנופה בקערה בגודל בינוני. מערבבים יחד את החלב ואת ביצה לבן ומוסיפים לסוכר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מערבבים ביד או במהירות הנמוכה ביותר של המיקסר עד הזיגוג הוא עקביות של מולסה. התאם את העקביות עם כף מים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מולסהמולסה
זיגוגזיגוג
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
3
מערבבים בתמצית ובצבע מאכל. שמור את הזיגוג מכוסה תוך כדי עבודה עם זה, כדי למנוע ממנו יצירת עור.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזוןצבע מזון
זיגוגזיגוג
4
טובלים את העוגיות מקורר בזיגוג, ולאחר מכן לטאטא מרית על החלק העליון של כל עוגייה כדי להסיר את עודף.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
5
מניחים על מתלה תיל במשך כמה שעות או לילה כדי לאפשר זיגוג להקשיח ויבש.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל