עוגיות שבשבת פאי דלעת
עוגת דלעת עוגיות שבשבת הוא צמחוני ומספק כ 35 מנות. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 137 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קצפת, מלח, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מושלם עבור חג ההודיה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 10%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגיות שבשבת, פאי דלעת זרעי דלעת מתובלים, ו עוגיות שבשבת תאריך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מנפים קמח, קינמון, אבקת אפייה ומלח יחד פעמיים. קרם חמאה וסוכר במיקסר לעמוד עד אור רכה.
מערבבים ביצה, וניל ותמצית שקדים ומוסיפים לתערובת מוקרמת.
מערבבים במהירות בינונית עד לאיחוד.
מוסיפים מרכיבים מנופים ומערבבים רק עד לאיחוד; הבצק צריך להיות נוקשה.
מרדדים בצק בין 2 גיליונות נייר קלף למלבן בגודל 12 על 9 אינץ', בעזרת גיליון נייר קלף ארוך 1 המקופל לשניים. ודא כי אתה מרדד את הבצק באופן שווה.
חותכים את הקצוות בצורה מסודרת בעזרת מגרד ספסל כדי לאזן אותם.
מכניסים את הבצק למקפיא עד שהוא יציב, כ -15 דקות.
מערבבים יחד את הדלעת המשומרת, תבלין פאי הדלעת ו 1/4 כוס סוכר חום למילוי.
מוציאים את הבצק מהמקפיא ומקלפים את נייר הקלף העליון. מורחים דק את מילוי הדלעת בצורה אחידה על הבצק. אל תתפשט בעובי מדי; אתה עדיין אמור להיות מסוגל לראות מעט את הבצק דרך הדלעת. אם אתה לא משתמש בכל המילוי, זה בסדר.
החל מ 1 סוף, להפשיל את הקצוות באותו אופן כמו עוגה רול. ודא כי אתה שומר את זה חזק ואפילו. אם הבצק נסדק מעט, פשוט שפשפו אותו יחד עם האצבעות. לעטוף את גליל נייר קלף, התפר בצד למטה, ומניחים בחזרה במקפיא עד המשרד, על 1 שעה.
פורסים עוגיות בעובי 1/4 אינץ 'ומניחים על דף עוגיות במרחק של לפחות 1 אינץ' זה מזה.
מפזרים סוכר חום על צמרות העוגיות ומשפשפים אותו באצבעות.
אופים 8 עד 10 דקות, רק עד שהקצוות משחימים.
הגישו עוגיות על מגש עם קערה קטנה של קצפת ואגוז מוסקט כדי שהאורחים יוכלו להכין כריכי שבשבת פאי דלעת. זה גורם לו לטעום עוד יותר כמו פאי דלעת!