עוגיות שומשום טחינה
זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו עוגיות טחינה שומשום עבור # SundaySupper, זרעי שומשום טחינה גרנולה, ו אטריות טחינה שומשום מתוקות (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה קטנה.
הכה יחד חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, על 3 דקות, ולאחר מכן הכה בטחינה ווניל. הפחת מהירות נמוכה והוסף תערובת קמח ב 2 קבוצות, ערבוב עד צורות בצק מתפוררות.
מעבירים את הבצק לסדין של פלסטיק לעטוף ולחץ לתוך דיסק. בצק צונן, עטוף בניילון נצמד, עד חברה, לפחות 1 שעה.
לשים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור וחימום מראש לתנור ל 350 ° F. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
מערבבים יחד זרעי שומשום ואבק ברק (אם משתמשים) בקערה קטנה.
מגלגלים בצק לכדורים בגודל 1 אינץ', ואז מגלגלים כדורים 1 בכל פעם בזרעים למעיל ומסדרים 2 אינץ ' בנפרד על גיליונות אפייה מרופדים.
אופים, החלפת מיקום של גיליונות באמצע אפייה, עד עוגיות נפוחות ומתחילים לפצח, 12 עד 15 דקות בסך הכל. מגניב על גיליונות 10 דקות (עוגיות יהיה שביר מאוד כאשר חם), ולאחר מכן להעביר קלף כדי להתקרר לחלוטין.